Støtte til ryggen (og en lifesaver imens jeg er på barsel)

støtte til ryggen

Reklame • Støtte til ryggen. Pænt design. Nærmest en lifesaver. Vi har haft vores dejlige seng fra Dunlopillo i snart fem år og jeg elsker den stadig, Jeg elsker dog også, at opdatere udseendet vores bolig, ofte, men jeg havde selvfølgelig ikke lyst til at skifte vores seng ud. Den fungerer nemlig stadig og jeg har aldrig sovet bedre! En god seng giver bare bedre søvn. Anyway. Derfor upgraderede vi ‘bare’ vores dejlige seng med en par nye ben, vi gik fra metal til træ (kæmpe forskel, am I right?) og verdens pæneste gavl.

Støtte til ryggen 

Gavlen. Den smukke gavl. Det er den, som er en ægte lifesaver for tiden. Ja, jeg overdriver selvfølgelig en smule, men efter Vera’s ankomst (husk at læse min fødselsberetning med hende) så bruger vi ualmindelig meget tid i sengen. Før havde vi ikke en gavl, men jeg har hele tiden syntes, at der manglede noget i selve rummet. Det var så åbenbart en gavl der manglede.

Læs også: Sådan foregik vores rådhusbryllup *she’s married*

støtte til ryggen
støtte til ryggen
støtte til ryggen

Udover at gøre rummet pænere, så har den flotte gavl fra Dunlopillo også en praktisk funktion. På min side af sengen, den tættest på skabet til venstre, så kan jeg ikke have et lille bord, ved siden af sengen. Før, så kunne jeg ikke have ting liggende tæt på mig. Det kan jeg så nu med denne smukke gavl. Der ligger hele tiden alt muligt på den: stofbleer, håndcreme, ekstra babytøj, det hele. Om morgenen står der også en kop kaffe eller to.

Sengen er som sagt fra Dunlopillo og har en håndfuld år på bagen, men det kan vi absolut ikke mærke. Den er i høj kvalitet, lavet i naturlatex og så er hver side lavet specielt til Andreas og jeg, så vi sover begge bare helt perfekt! Vi sover endda også godt selvom soveværelset er super rodet (for tiden) og der ligger en baby-nest ved siden af mig (med en baby i). Den fylder men der er plads til os alle tre.

Læs også: Min fødselsberetning (del 3)

Støtte til ryggen (og en lifesaver imens jeg er på barsel) 1
Støtte til ryggen (og en lifesaver imens jeg er på barsel) 2
Støtte til ryggen (og en lifesaver imens jeg er på barsel) 3

Nå men altså. Det var et langt indlæg om god støtte til ryggen. Man er vel over 30, mor og ja, så bruger jeg bare super meget tid i soveværelset. For tiden. Eller. Det har jeg egentlig altid gjort. Vasketøjskurvene har jeg haft i mange år og er fra Nova Møbler, btw. Stolen er fra H&M Home og puden er fra FDB Møbler. Moon Boon, som vi har stående i soveværelset er et musthave for os, men mere om det en anden god gang. Vi ses på insta!

Feel free to share

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
5 gode serier på Amazon Prime Video
7 gode take-away steder i Aarhus (som du SKAL prøve mindst én gang)
Fyld til bao buns (en guide simpelthen)
Opskrift på gyoza og dyppelse dertil (omG)
At gå fra by til forstad del 1
Sådan foregik vores rådhusbryllup *she’s married*
Sådan skal du samarbejde med en influencer (del 1)
Vores erfaring med salg af ejerlejlighed (i Aarhus)