Stem og vind hele 500 kr. til JUST EAT (calling all foodies) – STONEMUSE

Stem og vind hele 500 kr. til JUST EAT (calling all foodies)

Reklame | Okay, this is right up my alley! Just Eat har startet en tradition, som skal hylde danskernes take away-helte. De seneste par år, har man kunnet stemme på sit favorit take away sted – og sidste år oprettede Just Eat også et Award Show – nemlig Danish Take Away Awards, hvor danske take away restauranter hyldes.

Afstemningen for i år er netop åbnet og det er jo den perfekte mulighed for at hylde hverdagens ‘helte’, I ved, dem som gør det nemt i hverdagen, hvor man ofte kan være lidt presset på tid og energi, når det kommer til aftensmad. Afstemningenslutter den 31. oktober og man kan stemme på hvilken som helst restaurant – og de behøver ikke engang være en del af Just Eat. Jeg har allerede stemt og jeg vil ikke afsløre, hvem det er det er, men hvis I har læst med herinde i et stykke tid, så kan I nok godt gætte hvem der har min stemme. De findes på Just Eat og Andreas og jeg, bestiller derfra mindst én gang om ugen!

Læs også: Her kan du få ‘ostede’ pomfritter og ’smør-bløde’ bøffer

Okay, nu til selve konkurrencen, eller… Der er faktisk hele to konkurrencer. Ved at gå ind at stemme på jeres favorit take away (som sker lige her: Danish Take Away Awards afstemning) så er I automatisk med i konkurrencen om et gavekort på 1000 kr. til Just Eat – men I kan OGSÅ vinde 500 kr. til Just Eat ved blot smide en kommentar på det her indlæg. Læg en kommentar nedenfor, hvori I skriver hvem I har stemt på og så trækker jeg en vinder om en uge.

Husk at skrive den rigtige mail, så jeg kan kontakte den heldige vinder og sende gavekortet. Held og lykke!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED.

Hi, I’m Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you’ll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

142 Comments
 1. Jeg blev naturligvis nødt til at stemme på min højt elskede Pizza & Pasta Service her i Aarhus. På fredag flytter jeg til København – og der er kun én ting jeg er sikker på; jeg skal nå at have Pizza & Pasta service en gang til!

 2. Jeg har det altid svært med at vælge, derfor var jeg nødt til at vælge Aarhus streetfood, de har alt hvad hjertet begærer!

 3. Min stemme går til Saichi Sushi i Jægergårdsgade. Fantastisk sushi lige rundt om hjørnet :-)

 4. Jeg har netop stemt på Burger Anarchy i Odense, de laver de lækreste burgere og fritter :-)

 5. Jeg har stemt på Suki Sushi i Herlev, fordi de laver god mad til overkommelige priser, hvor alle kan være med! :-)

 6. Jeg har stemt på Fika! Sund og mættende take away 5 minutter fra min lejlighed – jeg er solgt.

 7. Jeg har stemt på Papillon Salad & Sandwiches i Aarhus, fordi deres pastasalater og sandwiches er lækre til både hverdagsaftener og til de hårde dage med tømmermænd!

 8. Jeg har stemt på Madklubben Bistro-De-Luxe! Deres burger og trøffelpomfritter er to die for! Men nu er jeg også bare en sucker for en god burger :)

 9. Jeg har stemt på Yuzu Sushi i Gentofte, som både laver god sushi og glimrende gyoza – det er altid svært for mig at vælge!

 10. Kommer an på humøret.
  Til snask: Grillen Burgerbar
  Til lidt fancier melder jeg mig også på Saichi Sushi :)

 11. Jeg har stemt på Lucky Sushi i Køge, da det er mit absolutte favoritsted at spise! De laver det lækreste sushi!

 12. Jeg har stemt på restaurant Höst i KBH. Jeg har kun været der én gang, men de gjorde et uforglemmeligt førstehåndsindtryk, både med mad og service! Ellers var jeg faktisk også fristet til at give min yndlings pizzamand fra Prins Pizza i Aarhus min stemme!

 13. Jeg har stemt på Teriyaki Sushi, der ikke en gang ligger en kilometer fra kollegiet jeg bor på – det er vist både mig og kæresten foretrukne takeaway sted <3

 14. Jeg har stemt på The Pita Corner – verdens bedste pita og SÅ lækkert på de dage, hvor det skal være hurtigt, lækkert og en smuuuuule sundere end sædvanligt takeaway. Mmmmmmh.

 15. California Kitchen på Nørrebro KBH, fordi de altid har noget som passer til ens humør og det ligger på min vej hjem :D

 16. For mig benyttes justeat stadig primært når jeg har tømmermænd, derfor; Day & Night Pizza i Aarhus på Nørre Alle. Jeg er gerne forbi på vej hjem fra byen som natmad, og dagen efter bestiller jeg til at pleje tømmermændene! UPS haha. Pizzaerne er gode, fedtede og billige – længe leve SU budget :)

 17. Jeg har stemt på Piccolina her i Aarhus! Det er simpelthen de bedste pizzaer! Jeg er helt tosset med deres kartoffelpizza den er simpelthen for mums!!!

 18. Vi får meget take away, og vi bor med alt godt omkring os på Frederiksbjerg. Thai fra autentisk thai på Frederiks alle- bedste Pad Thai! Sushi springtime – virkelig god kvalitet, til rimelige penge. Yndlingspizzaen med rosmarinmarineret skinke fra la tratoria. Rig mulighed for varieret take-away kost ❤️

 19. Jeg har stemt på Stege Sushi – jeg bor på en ø, hvor der længe har været 45 min til nærmeste sushi restaurant – sidste sommer åbnede denne skønne lille restaurant og må nok erkende jeg er blevet en smule afhængig

 20. Jeg har stemt på Sushi 2500 (Skolegade i Valby, men de er lige så gode i Roskilde! De andre restauranter har jeg ikke prøvet, men tænker kvaliteten er i top alle steder). Sindssygt lækker sushi med masser af fisk i og så laver de en masse lækre ruller med mere specielle ingredienser. Haps!

 21. Jeg har stemt på Pho C&P, Sønder Allé, Aarhus C. De leverer altid. Både på smagsoplevelsen og på stemningen, som virkelig er autentisk vietnamesisk. Kæmpe fan!

 22. Rainbow Sushi, Sønderborg er altid en lifesafer når man bare craver sushi big time ;)

 23. Åhh – svært valg, men jeg har stem på A+ Siam i Skolegade – de mætter altid mit store sushi hjerte

 24. Min stemme går til et lille fantastisk pizzeria i ydre København: Pizzahjørnet :-)

 25. Jeg har stemt på Pizza & Pasta service. De laver helt klart Aarhus bedste pizza’er og generelt bare nogle af de bedste pizzaer jeg nogensinde har smagt. Og det kommer altså fra en som har boet i Italien og har spist sååååå mange italienske pizza’er ;-)

 26. Jeg har stemt på ynglings vietnamesisk pho C&P på Sønder Alle i vores hood i Århus

 27. Jeg har stemt på Madklubben Vesterbro, da jeg elsker at besøge den restaurant, når jeg besøger min søster i Kbh

 28. Uuuuuuh det var svært! Men jeg måtte gå med min favorit kilde til kulhydrater – Pizza og Pasta Service <3

 29. Jeg har været inde og stemme på The Burger Shack på Frederiksgade i Aarhus. Det er et SÅ lækkert sted når der skal hentes mad til weekendhygge men bestemt også et super lækkert alternativ når man skal have noget nemt. MUMS!

 30. Jeg stemte på mit lokale Sushi sted “Tokyo Sushi” :) Det er super lækkert og nemt, når man lige vil forkæle sig selv. Men må indrømme, at det var svært at vælge, når der findes så mange gode steder <3

 31. Jeg har stemt på Baunes Pizzaria, et lækker pizza sted på Frederiksbjerg i Århus :)

 32. Jeg stemte på klassikeren Byens Burger, fordi de har de bedste og største burgere i Aarhus! :-)

 33. Fantastisk at vinde 500 kroner til Just Eat – så er lykken da gjort! Jeg stemmer på Fika i Aarhus, men valget var svært! Pizza & Pasta Service stod som en hård konkurrent til mit 1. valg må jeg sige! Hav en dejlig dag

 34. Oli Nico bliver det herfra! Altid en ny og spændende menu, der også kan fåes som take-away, og til SU venlige priser

 35. Jeg er blevet fuldstændig vild med Aarhus Street Food – især The Pita Corner’s pita med falafel, yaas! Street Food har lidt til enhver smag, og så er priserne for det meste også overkommelige. Win, herfra!

 36. Jeg stemte på Café Juicy på Gammel Kongevej! Der har vi efterhånden fået en del lækre sandwiches fra på kontoret ✌

 37. Min stemme gik til Burger Boom.
  Dog bor jeg i Viby, så det ville være SÅ lækkert med et gavekort, da Viby ikke har så mange take-away steder :-) Krydser fingre!

 38. Jeg har stemt på Cock’s and Cows fordi de har den bedste take away og de har gluten og laktosefri alternativer, hvilket er vigtigt for mig. Jeg bestiller på just eat meget lige nu da jeg er syg og ligger i sengen. Cock’s and Cows og just eat har reddet min aftensmad mange gange!

 39. Jeg har stemt på CC Restaurant i København, som er min sushi-pusher, det er virkelig lækkert og til formidable priser! Bestiller aldrig sushi andre steder fra. :D

 40. Hold fast en lækker præmie. Jeg har stemt på Sticks’n’Sushi på Istedgade – Her er kvaliteten altid i top <3 Er fuldstændig afhængig af sushi og ville elske at invitere min lillesøster på en pige aften med lækker mad!

 41. Jeg har stemt på Green Sushi i København – :)

  Til Stonemuse: Det er superdejligt, at du anmelder steder, du har spist i Aarhus, for så får jeg også prøvet dem.

 42. Jeg har stemt på La Mia De har de bedste fritter! Og bedre end alle andre pizzarier i området (alle er tønmermænds testet)

 43. Jeg har stemt på Joeys burger i Odense, det er det eneste der kan lindre mine tømmermænd, og deres burgere er bare så vanvittigt gode til en fair pris1

 44. Jeg stemte på gin-gin der både har lækker sushi men også de bedste wok retter til billige penge, det er vidst en win-win ;)

 45. Stemte selvfølgelig på min lokale sushi restaurant! sushi2500 i Roskilde er så lækkert!!

 46. Jeg har stemt på ‘Den Lille Fede’ som er en restaurant med nordisk inspireret mad tæt ved Kongens Nytorv i Kbh K. Det er det lækreste mad jeg har fået i København, gode priser, hyggeligt sted og virkelig venligt personale. De fortjener ros og jeg skal meget snart ind og spise der igen

 47. Ej, jeg bliver jo nok nødt til at stemme på Iki sushi på Østerbro. Det er SÅ lækkert!

 48. Jeg har stemt på Oishii sushi, da de altid har en fantastisk service, når de bringer ud. Og så er deres sushi himmelsk

 49. Jeg har stemt på Kowloon her i Århus :-) De har mange af mine livretter på menuen, og maden er altid super lækker.

 50. Jeg stemmer på yndlings pizzaria’et Gastronomia Italia på Sdr. Boulevard i Kbh.
  Hvor vi traditionen tro, henter pizza fra hver søndag

 51. Jeg har stemt på Running Ping Sushi fordi det er lækkert sushi i velindrettede lokaler

 52. Jeg er ikke et sekund i tvivl. Min stemme går til Karma Sushi i Aarhus. Deres sushi er den smukkeste og mest velsmagende jeg nogensinde har smagt. De forstår virkelig at kræse om deres kunder og skabe en følelse af velvære og luksus i deres takeaway-koncept. Det hele er så gennemført. Man kan tydeligt mærke deres passion for mad. Mums! Det er absolut anbefalelsesværdigt!

 53. Jeg er ikke et sekund i tvivl. Min stemme går til Karma sushi i Aarhus. De laver den smukkeste og mest velsmagende sushi, jeg nogensinde har set og smagt. De forstår virkelig æstetik. De kræser for deres kunder og skaber en oplevelse af velvære og luksus gennem deres takeaway-koncept. Absolut anbefalelsesværdigt!

 54. Jeg har stemt på District Tonkin i Dronningens Tværgade i Indre København. De laver så velsmagende vietnamesisk mad, så jeg ofte drømmer om det om natten. Tilmed ligger det tæt på mit arbejde, så det er virkelig en fristelse hver gang – men også en fristelse, som jeg skal styre, for ellers går jeg bankerot.

 55. Jeg har stemt på Seisei Sushi i Århus. Altid friskt og lækkert, og til rimelige priser!

 56. Min stemme er gået til Oli Nico med et ønske om, at de bliver en del af just eat, så os på Frederiksbjerg kan få leveret deres skønne mad :)

 57. Valentino pizzaria i Esbjerg det er altid godt, da de laver ostekant på deres pizzaer.

 58. Jeg kan vitterligt ikke vælge mellem Piccolina (som godt nok ikke er under just eat) og noget med sushi. For 500 kr. ville jeg kunne få begge + dessert!

 59. Jeg stemte på SushiMania i Bruun’s – kunne også have været en af de andre SushiMania’er, elsker bare deres sushi

 60. Jeg har stemt på 1+1 Street Kitchen, som ligger på Vesterbro i København.
  De serverer kinesisk streetfood til virkelig gode priser, heriblandt en virkelig lækker og billig (!!!) sandwich lavet på noget vildt frådern butterdejs-agtigt brød med and eller szechuan beef. Og sindssygt gode nudler, hvor mængde, pris, smag og råvarer (de bruger fx. en vildt frådern signatursovs af hoisin og chili, og der er kinaradiser i nudelretterne mmhhh praise the lawd!!).
  Stedet er på ingen måde snusket (hvilket de fleste andre kinesiske restauranter nær Istedgade nok er kendt for at være), og du skal klart forbi næste gang du besøger hovedstaden!

 61. Kimo pizzaria i Århus laver de lækreste pizzaer! Sprøde og med alverdens lækkert fyld. En klassisker på en tømmermændsdag eller en dag man føler sig lidt heldig.

 62. Jeg måtte stemme på min lokale pizzarestaurant BEHOV som laver de bedste pizzaer :D

 63. Jeg har stemt på Aarhus Street Food. Der kan jeg finde lækkert mad, når det skal være nemt og hurtigt, og kan altid finde noget der passer til humør. Og så er det også bare rigtig hyggeligt at sidde dernede og spise, hvad enten det er udenfor i godt vejr eller inde i hallerne.

 64. I like Letz sushi or Fratelli (they do different kinds of glutenfree and vegan pizzas)
  Keep up blogging, your content makes learning danish more engaging ;)

 65. A+ Siam Sushi, fordi de laver det bedste sushi og i øvrigt også er en fantastisk arbejdsplads! :-)

 66. Thaiplus på trøjborg har fået min stemme befinder mig for det meste i dette område når jeg er i Århus, derfor falder valget altid på deres sushi og lækre nudelretter
  Håber jeg vinder så jeg kan få endnu mere lækker mad og måske prøve et nyt sted af

 67. Åh den bedste gave at vinde Cafe Fika får min stemme, selvom Pasta & Pizza service var en hård konkurrent til førstepladsen hos mig! Svært st vælge når vi har så mange lækre steder i Aarhus ❤️

 68. Jeg har stemt på gimsing takeaway. De laver de sprødeste fritter! Det er altid en fornøjelse! <3

 69. Helt klart restaurant INDO på vestergade i Århus! Kæmpe anbefaling herfra!

 70. Jeg har stemt på Grillen burgerbar. Hvad end det skyldes tømmermænd, højt humør eller blot afslapning, er Grillen ALTID en sikker helt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.