Status på savsmulds-tapetet og lidt om de penge vi har brugt (indtil videre)

Første nat er overstået og vi er officielt flyttet ind. Næsten. Vi har i hvert fald sovet i vores lejlighed i nat og det gik heldigvis godt. Man sover (jeg gør i hvert fald) altid lidt underligt, når man sover et andet sted end hvor man er vant til, men jeg er dog nogenlunde udhvilet i dag. Jeg faldt først i søvn omkring klokken 1 i nat, men det er også fordi at jeg læste en bog færdig, som jeg simpelthen ikke lægge fra mig. Det er dejligt, når bøger er så gode at man ikke kan lægge dem fra sig!

Nå. Nu til tapetet. Savsmuldstapetet. Tak for alle jeres råd og kommentarer til hvordan man nemmest tog det ned. Der er åbenbart mange metoder og præferencer når det kommer til den slags, så alle rådene vil jeg helt sikkert gemme – til en anden god gang. Vi har nemlig besluttet os for at beholde tapetet og det er der flere grunde til. Først og fremmest, så havde sælger malet alle væggene inden vi overtog, så de så og ser superfine ud.

Læs også: Budget, savsmuldstapetog endnu mere budget

Derudover, så har Andreas to jobs og er ved at skrive speciale, så vi har lidt svært ved at finde tid til at rive tapetet ned selv (andet ville simpelthen blive for dyrt) og så ville vi selvfølgelig gerne rykke ind med det samme og komme væk fra Ikast.

Vores badeværelse er heller ikke så kønt og skal have noget af en overhaling, vi har et par døre som skal slibes ned og males, der er ingen lister anywhere, køkkenet er old og skal også have en tur på et tidspunkt – så derfor er væggene røget ned på prioritetslisten, som det ser ud nu. Tror at vi tager én væg ad gangen, hvis vi (jeg) ikke kan leve med savsmuldet. Phew, der er meget som skal laves, når jeg remser det op på denne måde, men vi er superglade og kan tage det hele løbende, imens vi bor i lejligheden.

Læs også: Så fik vi sgu nøglen til vores nye lejlighed (omg omg omg)

Hvor mange penge har vi brugt indtil videre?

Mange. Det er så vildt hvor meget dankortet bliver brugt de her dage. Garderobeskab, pærer, rengøringsmidler, take-away, fordi jeg under flytningen besluttede mig for at smide alle pander og gryder ud (flot, Michelle), ja, og meget mere.

På de store poster, så har vi brugt omkring 19.000 kr. på selve tinglysningen af lejligheden, vi har brugt 14.000 på advokaten (lejlighedskontrakt, samejekontrakt og testamente, mere om det en anden gang) og så har brugt lige under 10.000 kr. for at få slebet gulve. Det løber op og det går hurtigt, men det er all good og vi er stadig excited. 

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

4 Comments
  1. Hej Michelle, blot til din og dem som læser denne artikel, så kan alle danskere spare rigtig mange penge på de juridiske dokumenter som fx testamente, samejekontrakt, skøde etc., da man helt gratis kan oprette juridiske dokumenter på Testaviva.dk og mere end 1,5 mio danskere kan også få gratis rådgivning af TestaVivas jurister. Hvis du vil lave en artikel om netop det område, så skriv endelig til TestaViva de hjælper hver dage rigtig mange med netop dette.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.