Vores erfaring med ejendomsmæglere i Aarhus (og en status på vores boligjagt)

Kryds de fingre! Okay. Jeg tænkte, at det var på tide, at jeg kom med en lille status på den boligsituation, som vi står i lige nu. Vi bor stadig halvt hos mine forældre og halvt hos Andreas’ forældre og indtil videre, så har vi fundet en lejlighed, som vi godt kan lide – og som vi faktisk bød på. Dagen inden vi tog til Chicago. Det er åbenbart vores stil, at det skal være så pokkers forhastet, når vi køber eller sælger bolig.

Erfaring med ejendomsmæglere i Aarhus

Jeg ved ikke helt om I kan huske det (eller om jeg overhovedet nævnte det herinde) men inden vi tog til Vietnam i februar måned, så løb vi hen til mægleren for at godkende salget lige inden (og det var altså 2 timer før) at vi skulle med flyveren. Da vi så kom hjem igen, så havde vi kun små to uger til at pakke vores hjem ned og være ude, så så der var fart på i de dage! Phew, siger jeg bare, men det lykkedes.

Læs også:

erfaring med ejendomsmæglere i Aarhus

erfaring med ejendomsmæglere i Aarhus

Da vi bød på den bolig, som vi er ved at forhandle om nu, så var det også ind og underskrive, ringe og koordinere det hele – lige inden vi skulle med flyveren mod Chicago – og hvis alt spiller, så skal (kan) vi også flytte ind ret hurtigt, så der skal nok komme fart på igen. I dag, der har vi haft møde med vores advokat, som skal håndtere alt det juridiske i forbindelse med boligkøbet for os, hvis altså, det bliver en realitet.

Boligforhandling 

Kryds lige fingre for at det hele går igennem, ikke? Jeg er ved at gå ud af mit gode skind, og selvom rejsen til Chicago hjalp på humøret, så har jeg sgu bare brug et ‘rigtigt’ sted at være hvis jeg skal arbejde og dele herinde, som jeg gerne vil. Udover det, så er det også ret drænende hele tiden at skulle forhandle ejendomsmæglere, som prøver at snyde og lyve for at lave en handel. Det kan godt være, at det bare er the ‘name of the game’ men jeg er altså ved at være ret træt af det. Indtil videre, så har vi simpelthen haft så dårlige erfaringer med ejendomsmæglere, både som sælger og som køber, men det skal jeg komme ind på senere.

Læs også: Sådan kan du tage ENDNU bedre billeder

erfaring med ejendomsmæglere i Aarhus

erfaring med ejendomsmæglere i Aarhus

En ny kategori

Det kræver et indlæg for sig selv. Jeg går også og overvejer, at lave en helt ny kategori og føljeton herinde. Alle, og jeg mener vitterligt alle, som jeg snakker med for tiden overvejer deres egen boligsituation lige nu. Kunne det være noget med sådan en føljeton, tænker I?

Vi har i hvert fald gjort os ret mange tanker i forbindelse med køb af ny bolig. Hvad kan vi sidde for? Hvad gider vi sidde for? Skal vi skære ned på rejserne nu? Hvad med børn? Skal vi bare gifte os? Hvad med det der testamente? Hvordan laver man et særeje? Hvilket lån passer til os? Gider vi overhovedet bo inde i byen længere? Tør vi overhovedet investere i en bolig lige nu? Oh the questions…. Ses på Instagram i mellemtiden.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Welcome to my humble abode and little part of the internet where I write about making a career in blogging, great food and travels.

18 Comments
 1. Jeg ville helt sikkert være interesseret i at høre (læse) mere om boligkøb (og -salg) i fremtiden, herunder særligt do’s and don’ts, gode råd generelt og håndtering af f.eks ejendomsmæglere, og hvordan jeg får det bedste/mest fair udbytte :).

 2. Mega yes til boligføljeton. Særligt med lånetyper osv. Vi sidder i samme situation og lægger budget i Spiir, lurer på bolig, renter, hvor der kan tjenes og spares. Så endelig ja, det er så fedt at høre om andres valg og fravalg.

  1. Ah, I er godt igang! Shit vi har også været mange lånetyper igennem, det kunne helt være en god ide med et indlæg om lige netop det. Måske jeg kunne få en ekspert indover :) Går lige i tænkeboks.

 3. Står selv og overvejer huskøb, så ville elske at høre dine tips til huskøb osv.
  Hvor kommer din nederdel fra?

 4. Specielt det indlæg om ejendomsmæglere ville jeg elske at læse lige nu. Det er svært at finde ud af, hvad man skal tro på med alle de salgstricks, de har i ærmet. Det kan ærligt talt godt få mig til at gå lidt i baglås som potentiel kommende køber :)

  1. Hey Linnea! Fedt at høre! Det skriver jeg helt sikkert bag øret. Har i hvert fald nogle erfaringer, som jeg gerne vil dele ;)

 5. Det ville være så spændende med et føljeton! Herhjemme er vores lejlighed også steget en forfærdeligt masse i værdi og pludseligt stiller man spørgsmål til det hele og alting – skal, skal ikke sælge? Hvornår begynder priserne at falde igen. Åh!

  Jeg krydser fingre for boligkøb og glæder mig til at følge med.

  1. Fedt. Det var faktisk præcis den situation, som vi var i! Vi overvejede længe om det var det værd at sælge højt, for så at skulle købt højt – indtil videre så er vi dog meget glade for at vi solgte vores lejlighed. Priserne kan jo stadig stige (var der flere der i hvert fald sagde til os) så det er lige om man skal vente liiidt længere :)

   Tak for krydserne!

 6. Ja tak!! Jeg vil meget gerne læse mere om boligkøb.
  Sidder selv i samme situation og vil meget gerne høre om andres erfaringer eller hvad man skal passe på med osv.

  1. Fedt Marie! Vi får (forhåbentlig) en afklaring på vores boligsituation denne uge – og så er det bare igang med bolig-købs indlæggene :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.