Status på livet lige nu (vi flytter fra Aarhus og flytter tilbage til …)

Før det første, så OMG KYLIE JENNER! Hjerte emoji. For det andet, så har Andreas og jeg været hjemme i et par dage nu, men jeg har ikke haft tiden eller overskuddet til at åbne computeren, så jeg kunne begynde at skrive herinde og det er en helt særlig grund til… Vi skal nemlig flytte! Vi skal faktisk flytte lige om lidt, som i midt på måneden, så der meget, som skal nås de her dage. Det er også kun 8 år, som vi skal have pakket ned i kasser.

På dagen, altså få timer før vi skulle mod Vietnam, så fik vi et bud på vores lejlighed og så gik det ret hurtigt derfra. Vi fik opkaldet, jeg løb hen til ejendomsmægleren i regnen, jeg skrev hurtigt under på salget, jeg kom hjem igen for at pakke det sidste og for at lukke vores fyldte kufferter – og så var det bare afsted mod Vietnam. Imens vi var afsted gik handlen så helt igennem og nu står vi uden bolig, lige om lidt. Salget af vores lejlighed tog omkring 4 måneder, hvilket var lidt længere end forventet, så jeg mere end klar til at komme videre.

Læs også: Sådan kan du få krydset en sej oplevelse af på din ‘bucket list’

Reklamelinks: Ganni sweater

Ellers er der ikke så meget nyt herfra. Jo altså, vores tur til Vietnam var FANTASTISK og jeg har en masse anbefalinger og guides, som jeg skal have skrevet ned, inden turen kommer for langt væk. Vi har ikke fundet et nyt sted at bo, så det bliver spændende at se hvor vi ender – vi skal i hvert fald ud og købe nyt – men hvornår det bliver, ja, det ved vi så ikke helt endnu. Priserne er nogle helt andre end dengang vi købte i 2009, men vi er kreative, så jeg er sikker på at vi nok skal finde noget godt, som vi kan bo i, i de næste mange år.

Hvad gør vi så når vi flytter om små 10 dage? Jeg tror, at vi kommer til at skulle bo hos mine forældre i en periode. Hvis I fulgte med på min story i går, så kan I måske gætte hvor mine forældre bor og hvor vi (nok) kommer til at bo det næste halve år. Small town life, here I come! Ej, det bliver forhåbentligt ikke et halvt år… men nu må vi se. Det kan være at jeg kommer til at elske det fyldte køleskab, så meget at vi ender med at blive. At vi ikke har bolig udgifter længere kommer helt sikkert også til at forsøde tilværelsen en smule…

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.