Starten på noget stort – STONEMUSE

Starten på noget stort

Godmorgen fra mit helt nye kontor. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har været på jagt efter et kontor og kontorfælleskab ret længe, men følelsen af stedet skal være den helt rigtige og så skal prisen selvfølgelig også være god, så det er ikke lykkedes for mig endnu. Det tager tid at finde det helt rigtige sted, så nu har jeg fået indrettet mit eget kontor, i den ene ende af soveværelset, og det fungerer rigtigt godt for mig indtil videre.

Hvordan har jeg så indrettet mit kontor? Det var vigtigt for mig, at det skulle være et sted som er skønt at være, så komforten skulle være på plads – men det skulle også være smukt, så jeg bliver inspireret til at arbejde kreativt. Jeg arbejder hjemmefra, så netop disse ting skal være i orden for at jeg kan få arbejdet igennem. Mit allerførste designermøbel har fået en plads derinde og det har min allerførste designerlampe også. Begge er fra Verpan og jeg synes, at det passer så godt ind i vores lille hjem og så bliver jeg inspireret hver gang, jeg kigger på begge. Jeg mener, hvor sej er lampen lige?

Verpan 2
Verpan 3

For mange personer, inklusiv mig selv, så ligger ønsket om et designermøbel meget fjernt. Det er enten noget man arver eller noget man køber når man ‘endeligt har råd’ til det. Med Series 430 stolen fra Verner Panton, så er muligheden for at få startet noget stort ikke længere så langt væk. Man kan starte med én stol og bruge den på f.eks kontoret. På et tidspunkt bliver én stol til flere og som tiden går, så kan man stille og roligt udvide sit eget Panton univers. Det smukke ved det hele, er, at når man på et tidspunkt stifter familie, så kan man lade nogle af tingene gå i arv og det som startede med en Verner Panton stol er lige pludseligt blevet meget mere end det.

Det her er mit eget personlige præg på min første designerstol. Verner Panton’s stol på fire ben, skal stå på mit første kontor og det skal være starten på noget stort. Her skal jeg tilbringe en stor del af min tid fremover og jeg glæder mig til at se hvad det bringer.

Verpan 5
Verner Panton Inspiration 4
Verpan 2

Kender I forresten Verpan? Verpan er en lys og møbel virksomhed som forhandler Verner Panton’s mange flotte designs. Det er netop dem, som jeg har teamet op med i dag, og jeg er virkeligt stolt af at sådan en sej dansk virksomhed, ville være med til at skabe et sted, hvor jeg kan være kreativ.

Jeg synes, at I skal følge Verpan’s univers på instagram, hvor de jævnligt deler en masse flotte og inspirerende billeder af Verner Panton’s mange flotte designs. De har lige relanceret deres instagram, så billederne nu er endnu flottere end før (hvis I spørger mig) så der skal I huske at tage et kig. De kan selvfølgelig også hjælpe med at finde forhandlere, så hvis I forelsker jer i noget derinde, så nu er I advaret.

Verner Panton Inspiration 3

Verner Panton Inspiration 2 Verpan 3 Verpan

Det her er starten på noget stort. Det er først indenfor det seneste år, at jeg virkeligt er begyndt at gå op i bolig-indretning, og i forgårs har vi sgu også fået investeret i en ny sofa. En lyserød en af slagsen endda! Vores hjem har altid været ret nedprioriteret herhjemme, men hver gang, at vi endeligt har taget os sammen og opgraderet med nye møbler, så er der bare sket et eller andet. Man bliver mere inspireret og gladere for det sted, hvor man har valgt bruge en så stor en del af sit liv.

Jeg glæder mig til at se hvad fremtiden bringer – men nu vil jeg hoppe i de høje støvler for at tage et til et arrangement nede på havnen. Sødeste Emma, holder bog-reception og jeg glæder mig til at se hvad hun har fundet på. Hun er simpelthen en af de sejeste damer jeg kender.

Hav en fantastisk søndag!

Udgivet i samarbejde med Verpan

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

11 Comments
  1. Det ser top lækkert ud :-) Jeg arbejder kun på min blog i fritiden, men jeg har også endelig fået kontor sat op i går, og det er fantastisk med en base :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.