SPORTS JERSEY & WHITE BLAZER

Jeg har haft en dejlig fredag indtil videre med skole, cafe-besøg, kaffe-sipping og i aften får jeg en veninde besøg, hvor vi skal drikke vin og spise nachos. Årh det gør mig glad, når jeg ved at jeg kan sove lææænge i morgen – I aner ikke hvor mange gange jeg er vågnet denne uge, og troet det var weekend for så at springe ud af sengen og ud af døren.

I dag har jeg haft min sports-jersey fra Gina Tricot på, min hvide blazer fra H&M og mine yndlings-støvler på fra Gardenia, som efterhånden er ved at være to år gamle. De er pænt slidte men jeg tror altid at jeg bliver træt af dem! Hav en fantastisk fredag ♥

Today I had my sports jersey from Gina Tricot on, my white blazer from H&M and my favorite boots from Gardenia. They are well worn but I always think that I get tired of them!

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

26 Comments
 1. Er stadig helt vidt med det sporty look, og må indrømme at der er, ikke bare én men hele to basketball toppe på vej hjem fra Kina. Awesome right? ha ha ;-)
  og hvor ser du forresten bare super lækker ud!

 2. Er t-shirten stor eller lille i størrelsen, og hvilket størrelse har du købt den i?
  Den er nemlig virkelig fed, og nu har jeg sgu besluttet at den også skal bo hos mig. ;-)

  1. Sejt! :)

   Tror t-shirten er ganske alm. i str :) Men jeg har købt min i en str. xl eller xxl så den kan gå som en kjole til sommer :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.