Spørgsmål: “Okay, så du er en content creator… hvad pokker er det lige?”

I forbindelse med min spørgerunde på Instagram, så jeg fik jeg et par spørgsmål omkring hvad pokker en content creator er. Det kan jeg godt forstå, da det er noget, som jeg kalder mig selv i min bio, men hvad dækker det egentlig over? For mig, der betyder det, at jeg laver content for andre virksomheder end mig selv. Fotos eller andet, som de kan bruge til ders kanaler. Hver måned, så skyder jeg en hulens masse billeder for ét andet brand (sommetider flere brands) som slet IKKE har noget med fashion, bolig eller mad at gøre – så det er en helt anden måde at arbejde på – og derved en helt anden måde at skyde billeder.

Det synes jeg, er ret skønt (og det er også ret dejlig med en nogenlunde fast grundløn, nu hvor min egen kan være noget så svingende) for så kommer jeg ud af ‘mig mig mig’ boblen og får skudt indhold, som slet ikke har noget mig at gøre – og som henvender sig til en helt anden målgruppe. På den måde, så føler jeg, at jeg bliver udfordret lidt og selvom det ikke altid er lige sjove opgaver, så er jeg glad for at jeg kan bruge mine skills andre steder end her på bloggen. Det kan helt sikkert anbefales at få et lille side gig (hvordan man skaffer sådan et vil jeg gerne komme ind på en anden god gang) hvis man gerne vil udfordres!

Læs også: Et kig på vores halv-tomme indbygningsreol (og lidt om et luksus problem vi har)

Jeg håber, at det var et godt nok svar til de spørgsmål! Fremover, så kommer jeg til at gemme en fane på forsiden af mit Instagram feed, som hedder ‘Q&A’ (tag jer ikke af det billede, som jeg har brugt, det er lidt grimt, men jeg står ved det for now) og der kan I stille spørgsmål, som jeg enten svarer på herinde eller på Instagram –  eller i et helt andet format. Hint hint.

Nu vil jeg smække computeren i besøge Warm Nordic, som netop har åbnet et showroom i Aarhus. De har kun åbent et par dage om ugen og de har kun showroom i oktober, så det er med at få besøgt dem NU, hvis man kan lide deres smukke, smukke univers. Vi ses måske derinde!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.