Cremet og spicy sriracha dressing (som er perfekt til salat)

Opskrift på sriracha dressing. Soooo… This girl loves her sriracha sauce, men sommetider, så har jeg manglet en mere cremet dressing, som stadig smager af sriracha, på den fede måde. Derfor har jeg leget lidt med denne opskrift hjemme i køkkenet og nu er den endelig ved at være der! Den er ikke vildt stærk, men man kan stadig smage chilien og så er den ideel til salater. Læs med!

Sriracha dressing. Du skal bruge: 

3 spsk creme fraiche
1 spsk sriracha (mere, hvis den skal sparke)
1 spsk soja
1/4 af en lime, saften derfra
Lidt salt

Læs også: Opskrift på verdens nemmeste romesco sauce (seriøst)

Bland alle ingredienserne sammen i en skål og smag til med salt. Hvis den godt kan klare lidt mere sriracha eller lime, så tilføjer man bare det – det er nemlig lidt en smagssag, hvor stærk eller syrlig den skal være. Så nemt! Hvis du vil prøve en anden asiatisk dressing, så kan jeg anbefale min opskrift på peanutsauce, som passer til nærmest alt.

Det var min sriracha dressing. Jeg håber, at du kan lide opskriften og kan få brugt din flaske til sriracha til meget mere end du plejer. Husk, som altid, at du kan følge med ovre på min Instagram, hvor jeg jævnligt deler opskrifter. Og meget andet. Vi ses!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.