Spice Girls sneakers (og den sejeste roadtrip til Mekong Delta)

Reklame | Som jeg skrev i det her indlæg, så sidder jeg i juryen, i kæmpe konkurrence, som foregår ovre på Instagram disse dage! Hvis I mangler et overblik over hvad I kan vinde, så kan I læse mere om det på Aussie’s hjemmeside: “Aussome Bucket List“. Der er hele seks forskellige oplevelser, som I kan vinde – og nogle af de oplevelser, som jeg godt gad at vinde, ville være en rejse til Island for at bade i en islandsk geysir (#aussomegeysir) eller en roadtrip rundt i USA (#aussomeroadtrip) i en cabriolet.

Jeg er lidt af bangebuks når det kommer til højder, så skydiving f.eks. i Dubai (#aussomeskydiving) er lidt for vildt for mig! Som I kan læse derinde, så kan man tage en veninde med, så man kan dele den fantastiske oplevelse – som det HELT sikkert kommer til at blive. Pro tip – få eventuelt den veninde, som du gerne vil have med, til at deltage i konkurrencen også – så er vinderchancerne lidt større!

Læs også: Rejseguide til Vietnam – den sejeste ‘airbnb experience’

Som jeg kom lidt ind på sidst, så vil Aussie gerne inspirere piger til at leve deres liv til fulde (it’s all about living life to the fullest) og imens de (vi) gør det, så skal de ikke bekymre sig om deres hår eller hvordan det ser ud imens. Med Aussie’s 3 Minute Miracle, så behøver man ikke bekymre sig om sit hår – og det er uanset hvilket eventyr man er på. Selv, der var jeg på fedt eventyr med Aussie og jeg skænkede ikke mit hår en tanke – og det var selvom vi kørte, sejlede rundt i flere timer og gik lange ture i junglen.

Det var godt nok ikke en cabriolet som vi kørte vi, det kunne ellers have været så sejt, men Andreas og jeg tog på en tur rundt i Vietnam, på en vild (og fantastisk) roadtrip til bla.a. Mekong Delta, i en stor flot truck! Mit hår blev blæst igennem men det betød ingenting – men lever fandeme livet, når man har total frihed og har et spændende mål i horisonten.

Læs også: En anderledes måde at bo på i Los Angeles

Læs også: Sådan kan du få krydset en sej oplevelse af på din ‘bucket list’

Sådan deltager du i Aussome Bucket List:
1. Del et billede på din egen instagram profil, som passer til udtrykket “living life to the fullest“. Du kan vinde ved at dele et nyt billede eller tagge et eksisterende billede. Jeg håber dog at I deler nogle nye, seje billeder, som jeg kan udvælge imellem!

2. Tag herefter @aussiehairofficial og husk at bruge det hashtag, som passer til den ‘bucket’ som du gerne vil vinde – det kan være #aussomeskydiving, #aussomesurfing, #aussomegeysir, #aussomeroadtrip, #aussomescubadiving, #aussomefestival. Du skal bruge et af de her hashtags for at kunne deltage og for at vi kan finde dig.

Læs også: En anderledes måde at bo på i Los Angeles

3. Det er sådan set det. Nu skal du bare læne dig tilbage og vente på, at juryen, som jeg er en del af, trækker en vinder af hver bucket. Jeg kan se at I allerede har uploadet nogle seje billeder og jeg håber på at se endnu flere af dem. Good luck! 

4. Konkurrencen slutter 25. februar hvor vi, juryen, vil gå billederne igennem og finde tre nominerede pr. oplevelse. De nominerede vil blive annonceret på Aussie’s hjemmeside: “Aussome Bucket List” den 5. marts 2018.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

8 Comments
  1. Nu gad jeg så godt høre mere om den tur til Mekong-deltaet… Vi tager 3 uger til Vietnam i marts, og vi har planer om at skulle ud til Mekong-deltaet. Og alle andre fif læses med STOR GLÆDE :-)

    1. Ah, hvor læks! Er ikke sikker på at jeg kan nå det, men måske du kan blive inspireret lidt af mit hashtag #stonemusetravels, hvor jeg har delt nogle af de ting vi oplevede i Vietnam? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.