Spar tid foran spejlet når du er på ferie » mit bedste (beauty) tip til ferien

Godmorgen. Har I haft en god weekend? Min kalender er ret pakket de her dage, men sådan er det altid, inden man skal på en længere ferie, så det er er okay. Man får lidt ekstra krudt i røven, når man ved at grunden til at man skal løbe lidt hurtigere, er fordi man skal ud og rejse, og åh, hvor jeg dog glæder mig! Har I forresten fået kigget min garderobe igennem, som jeg sælger lidt ud af inden afrejse? Hvis ikke, så kom lige afsted! Alle priser er virkelig billige og så fragten endda inkluderet.

 

Okay. Nu til selve tippet, som simpelthen bare er eyelash extentions! Det lyder så simpelt, men det er den bedste investering, jeg har gjort inden jeg har skullet på lange ture, fordi, at man ikke skal bruge værdifulde minutter på at tage mascara på. Jeg kan godt lide at have et tykt lag mascara på, men det tager tid og den tid vil jeg hellere bruge på at opleve, når jeg er på ferie! I hverdagene bruger jeg gerne tid på at bruge masser af mascara, men når jeg er på ferie (især hvis destinationen er meget varm) så investerer jeg gerne i et par kunstige vipper.

 

Læs også: Sådan får du ‘boss lashes’ hver eneste gang + 5 tips til endnu smukkere vipper

Personligt, så elsker jeg at have dem på (og jeg kan ikke mærke dem) men jeg kan ikke holde ud at have dem på mere end en måned ad gangen, så under en rejse, er det perfekte tidspunkt for mig. Således! Det var blot et lille tip, som jeg håber, at I kan bruge. Det er jo ret simpelt og en smule dyrt, men ikke desto mindre, så er det det værd, når man ser på hvor mange minutter man sparer under sin rejse.

 

Hav en skøn mandag! Nu vil jeg forsøge at finde en person, som kan lave de her vipper på mig, inden afrejse i næste uge. Hende jeg plejede at besøge, har netop lukket sin butik, så hvis I kender en som er god til at lave smukke og fyldige vipper i Aarhus, så skriv endeligt til mig. I need help!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.