Spar plads i håndbagagen – 3 make-up paletter som jeg altid rejser med

Reklame | Har I mon haft en go’ weekend? Min har været ret skøn med masser af mad (som altid), lange ture rundt i Aarhus, den har stået på lidt fødselsdagsfejrning og så har Andreas og jeg bare hygget igennem, inden jeg tager til København i et par dage. Ikke en helt dårlig weekend hvis I spørger mig! Lige nu er klokken 9 og jeg har allerede drukket to kopper kaffe – der er nemlig en masse ting, som jeg skal have ordnet inden søde Ditte og jeg tager til hovedstaden i hele 4 dage – for at holde lidt ferie. Jovist, der er også et par møder, men det er sekundært.

I forbindelse med den tur, så tænkte jeg at det kunne være interessant at dele et par pakketips. Det er jo en hel videnskab at pakke let og det er en udfordring, som jeg gerne tager op! Jeg hader at have alt for mange ting med, når jeg skal rejse og selvom det ‘bare’ er en tur til hovedstaden, så vil jeg stadig gerne pakke så let, som muligt. Hermed 3 make-up paletter som jeg altid rejser med, når jeg gerne vil slæbe mindst muligt:

Læs også: De 8 bedste beauty produkter til ferie og sommervejr + en konkurrence

Maybelline Master Bronze Color & Highlight kit
Okay, den her er rimelig slidt, men det er simpelthen fordi, at jeg altid har den med i tasken. Denne palette bruger jeg hver eneste dag for at markere mine kinder og næse – og det der er rigtig godt ved den, er at der er 4 forskellige nuancer i én palette og derfor er det en ideel palette at have med i bagagen. Den fylder nemlig ingenting og så kan man bruge farverne på en masse forskellige måder! Marker blot ansigtet med en bronzer og slut af med highlighter på kindbenene for at fremhæve dem.

Læs også: ”Jeg har prøvet alt… og det her er altså den bedste selvbruner på markedet”

Color Drama Lip Contour Palette fra Maybelline
Jeg slæber kun en lille taske med og imens vi er i København, så ved jeg, at vi skal ud og spise et par aftener. Jeg gider ikke slæbe noget pænt tøj med og den nemmeste måde at dresse sig lidt op på, er simpelthen ved at tage en dybrød farve på læberne. Denne palet, er min favorit, da de alle sammen har det dybrøde skær og så får man primer til læberne, liner og en masse smukke farver i én palet.

Læs også: Jeg har sgu fundet det BEDSTE alternativ til moroccanoil

Maybelline Master Camo Concealer Medium
Også en ret lidt palette og det er vist ret tydeligt at se hvilke farver jeg bruger allermest! Denne palet har det hele. Jeg bruger korrektur farven til at dække urenheder og den rødlige farve, som min hud kan have rundt om næsen eller i panden, mellem øjenbrynene. Jeg bruger concealeren i midten under øjnene (life saver) og så bruger jeg highlighteren på næseryggen. Den har det hele, man skal skal bare huske at blende det hele godt sammen!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.