Sommernætter


Nordic-comfort-dyne-5Jeg er glad for at sommeren ikke er alt for varm (endnu), spørg selv mine veninder, som ved at jeg næsten altid har det lidt for varmt og at jeg ville gå i shorts lang ind i efteråret, hvis det ikke var fordi alle kiggede mærkeligt på mig. Dette betyder, at jeg også har det varmt når jeg skal sove og jeg kan ofte ikke klare at have den tunge dyne over mig. Jeg kan ikke fordragde det men på den anden side, så kan jeg så slet ikke sove, hvis jeg ingen dyne har eller hvis jeg bare sover med et lagen, som dyne.

Jeg er derfor så ualmindeligt glad for, at Andreas og jeg har fået lov til at teste et par sommerdyner! Dynerne hedder NordicComfort Silk Dreams og de indeholder et særligt SilkFX-fyld, der består af økologiskopdrættet lange Mulberry-silkefibre som er 100 % naturlige. Disse dyner hjælper kroppen med at ånde bedre og virke ekstra kølende på de varme sommernætter, som vi heldigvis ikke har haft så mange af endnu.

Nordic-comfort-dyne-4
Nordic-comfort-dyne-1

Det bedste ved dynen fra NordicComfort, er at den regulerer og stabiliserer ens kropstemperatur, så man bliver nedkølet i et varmt soveværelse. Jeg (eller, vi, er det nok nærmere) har ingen absolut problemer med at sove. Vi kan falde i søvn overalt og det ligemeget om det er lyst, om det larmer eller om det er på en sofa, som vi skal dele – men jeg kan altså bare ikke sove hvis det er for varmt. Det kender I vel godt?

Imens vi har prøvet dynerne, har jeg slet ikke haft nogle problemer med at sove og jeg synes faktisk, at jeg har sovet lidt bedre end jeg plejer. Jeg skal åbenbart bare køles lidt ned, hvis jeg skal sove rigtigt godt! Vi har faktisk også lige fået Netflix i alle rum, så vores soveværelse er bare blevet et endnu dejligere sted at være og det tror jeg helt sikkert hjælper på nattesøvnen.

Nordic-comfort-dyne-2De lækre dyner kan købes i Jysk, og nu hvor I alligevel er derinde for at købe gode sommerdyner, så kan I jo tage et par sæt af de populære ternede sengetøj med hjem, som jeg tippede om i tidernes morgen og som nu har indtaget blogland. De er stadig ligeså flotte, som da jeg købte dem for et lille års tid siden! Dynerne kan købes her og i alle JYSK-butikker. Sov godt!

Thanks for stopping by. Remember to
Follow me on Bloglovin’, like on Facebook and stalk on Instagram
This post is made in collaboration with Nordic Comfort

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.