Søstrene Grene’s café i Aarhus – en anmeldelse af en glemt klassiker

Eller glemt og glemt. Jeg havde i hvert fald glemt, at den var der og jeg ved ikke helt hvorfor, da jeg faktisk besøger selve Søstrene Grene butikken ret ofte. Nåmenaltså, i går der havde jeg en skøn frokostdate med Michella og vi endte på Café Grene, som man finder på 1. sal i selve Søstrene Grene butikken på Søndergade 11. Altså midt på strøget i Aarhus. Indretningen var lavet om siden sidst vi var der (det var simpelthen blevet så fint, btw) og vi satte os til rette ved vinduerne, så vi kunne se ned på strøget og people watche de mennesker, som gik forbi.

 

Man kan altid vælge ‘dagens salat’ men vi gik med nogle af de klassiske retter, som man altid kan finde på menukortet – og som altid – så skuffede de ikke. En fyldig quinoasalat med hummus og falafel – og en overdådig cæsarsalat med masser af ost, kylling og sprød bacon. Det var simpelt og det var bare godt!

 

Læs også: Café Fika » den smukkeste (og bedste) vegetariske frokost i Aarhus

Jeg fik cæsarsalaten og for den måtte jeg slippe 99 kr., imens søde Michella fik quinoasalaten, som kostede 85 kr. Det er helt, helt okay priser og køber man en almindelig kop kaffe, så er der faktisk gratis refill – hvilket også er værd at tage med.

 

Café Grene er helt sikkert et besøg værd!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.