3 nye serier på Netflix som du sikkert ikke kender

Det regner, det er koldt og det er virkelig mørkt, så det er vist det, som man kan betegne, som det perfekte vejr til Netflix! På denne lille liste finder I tre serier, som jeg har set de seneste par uger, så de er endnu ikke at finde på min guide til Netflix (De 25 bedste serier på netflix – den største guide til netflix (sommer 2017)) men de skal helt sikkert tilføjes. Læs med!

1. The Good Place
Det her er en god og let serie, som Andreas og jeg kalder for en “sove-serie” da det er en sjov, lille komedie serie, som man kan sætte på, hvis man gerne vil se noget “nemt” inden man skal sove. Serien handler om Eleanor, en nyligt afdød kvinde fra USA, som vågner op i efterlivet. Hun er endt i ‘the Good Place’ pga. alle de gode gerninger, som hun gjorde dengang hun levede. Der er bare ét lille problem – hun finder hurtigt ud af at de har blandet hende sammen med en anden Eleanor – så har hun overhovedet lov til at være der? Imens jeg skriver det her, så kan jeg godt høre at det lyder meget dystert, men det er faktisk en let og hyggelig serie med en masse sjove karakterer.

Læs også: De 10 bedste serier som kan ses på HBO Nordic (lige nu)

2. The Mist
Det her er den ultimative tømmermandsserie, da man ikke misser alt for meget, hvis man lige døser hen i et par minutter eller lige vil ud tage en snack imens serien spiller i baggrunden. IMDB beskriver serien sådan her og jeg kan nærmest ikke forklare det bedre: A freak storm unleashes a species of blood thirsty creatures on a small town, where a small band of citizens hole up in a supermarket and fight for their lives. Sådan. Man skal lige igennem et par afsnit før man stopper med at tænke: “Åh, hvorfor er han så irriterende?” og “hvorfor helvede gør hun det der, igen?” men når man er ovre den hurdle, så er serien faktisk ret spændende og vi endte da også med at se alle afsnit en søvnig søndag, hvor vi begge havde… ondt i hovedet.

3. American Horror Story ‘Roanoke’
Det seje ved American Horror Story er at man kan springe en sæson eller to over, hvis man ikke kan lide den historie, som sæsonen handler om. Andreas og jeg var VILDE med første sæson, som var simpel og handlede om et hjemsøgt hus og sæson 2 var også god – I ved, det var den sæson, der handlede om et gammelt sindssygehospital. Vi var ikke helt vilde med sæson 3 (som handlede om hekse) og sæson 4, som handlede om et uhyggeligt cirkus og som vi droppede efter et par afsnit. Sæson 5 ‘Hotel’ er fantastisk og denne uge, er vi begyndt på ‘Roanoke’ som netop er kommet på Netflix. Det er den uhyggeligste sæson til dato og det er blevet så slemt, at jeg ikke tør at gå på toilettet om natten og as we speak, så venter jeg på at Andreas kommer hjem, så jeg kan hoppe i bad. Tør ikke sgu da ikke stå på badeværelset alene, vel? Se den sæson! Det er sjovt at blive skræmt sommetider!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.