Søger en kreativ type som kan hjælpe mig med at skyde billeder og lave video

Tak, for ansøgningerne! Jeg har fundet en sej aarhusianer, som hjælper mig! Ja, den er god nok. Jeg vil gerne fokusere endnu mere på billeder og især videoer til mine forskellige kanaler, men jeg har simpelthen erkendt, at jeg ikke kan klare opgaven selv. Derfor sender jeg lidt god energi ud i universet – i håbet at én af jer kunne være klar på et tage en lille opgave ind for mig – et par timer om ugen.

Helt kort, så mangler jeg én person som kan hjælpe mig med at skyde billeder til blog og instagram, men vigtigst af alt, så skal denne person hjælpe mig med videoskydning og redigering af samme.

Læs også: Så fik vi sgu nøglen til vores nye lejlighed (omg omg omg)

Hvem er du, så?

Du er god med et kamera. Du er æstetiker to the bone. Enten er du helt ny i foto- og videogamet, men du er ivrig efter at lære – eller også, så er du skidegod til det med videoer og gerne vil prøve noget nyt. Når det kommer til fotos, så er jeg sikker på at vi nok skal finde ud af det sammen. Bare du har et godt øje og er klar på at lære, så er det fint med mig. Derudover er det vigtigt at du er en selvstændig type, at du bor i Aarhus og at du kan arbejde hjemmefra – vi kan evt. sidde sammen somewhere – enten hos mig eller på en café /kontorfællesskab sommetider.

Hvad med lønnen?

Ja, jeg ved ikke hvad der er nemmest, men jeg tænker at det er noget, som vi aftaler med hinanden. Det kan være, at du helst vil betales pr. projekt eller video, eller at du hellere vil aflønnes pr. time. Det finder vi bare ud af sammen og jeg er åben for det meste – du skal dog kunne sende mig en faktura.

Læs også: 5 ting bloggere gør (som er pænt irriterende)

Det var vist det! Send mig en besked her, der og alle vegne, hvis du tænker at det kunne være noget for dig. Kom gerne med et par referencer (hvis har nogen nogle) og stil endelig spørgsmål, hvis du har sådan nogle. Jeg er tidligt, da det nok først bliver aktuelt når vi er på plads i den nye lejlighed (sådan om 2 måneders tid) men jeg ville dele opslaget, da jeg tænker at det kan tage tid at finde den helt rigtige.

Hav en fantastisk mandag.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.