Små køb til lejligheden som gør en virkeligt stor forskel

Er I klar til kæmpe omgang billede-spam hjemme fra vores lille lejlighed? Der er kommet rigtigt mange nye ting til og det har virkligt pyntet godt i både lejligheden og på mit humør; nogle gange skal der altså bare noget nyt til før man kan blive inspireret på ny. Vi er jo stadig på jagt efter både sofa og spisebord, men har virkeligt ikke kunnet finde det rigtige, så det er dejligt med nogle små ting i stedet, så der i det mindste sker et eller andet i lejligheden.

Det meste er fra Moodings og jeg har prøvet at linke til det meste meste, men har jeg misset noget, så giv endeligt lyd! Jeg er så vild med alt med Nicolas Vahé for tiden (som jeg var enig med mig selv om at jeg ikke ville købe for bare et halvt år siden) og nu kan man finde produkter fra ham i næsten alle rum.

La bruket sæbe 4La bruket sæbe 5La bruket sæbe 2La bruket sæbe 7La bruket sæbe

For at binde rummene sammen (køkken, badeværelse og stue), så har jeg placeret forskellige produkter fra L:A Bruket, som jo har noget nær den smukkeste emballage. Jovist, det er en meget lille ting at gå op i, men jeg lægger mærke til de små ting, og nu passer alle rum sammen!

Fransk havsalt her
Kaffe sirup her
Trøffel glaze her
Bordskåner her
Køkkenrulle holder her

La bruket sæbe 3La bruket sæbe 6La bruket sæbe 8

Håndsæbe fra L:A Bruket her
Stearinlys fra L:A Bruket her
Små ildfaste fade her

Planten hedder, så vidt jeg kan forstå, perler på snor og jeg er simpelthen så vild med den. Ja, det er det der med mig og planter. Kaktussen er også nu og den fik jeg bla.a. da jeg holdte fødselsdagsbrunch for mi selv i lørdags; de kender mig sgu godt, de piger!

Nogle af produkterne er modtaget i gave
Indlægget indeholder affiliate

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.