fbpx

Housetour – de små køb som gør en KÆMPE forskel (og et kig ind i vores stue)

Så er jeg klar med endnu en video og denne gang, så handler det om bolig. Bolig og bolig indretning er jo begyndt at fylde ret meget hos mig, især ovre på instagram – og det er skønt, at det er blevet taget så godt imod. Især når det fylder så pokkers meget hjemme hos os!

Housetour af vores nye lejlighed

Lige nu, så er alle andre rum end vores to stuer stadig rodede og lidt ligesom en byggeplads – og mens den ene stue er nogenlunde færdig, så er den anden stue klar til at blive indrettet og det er jeg så småt begyndt på med denne video. I næste uge bliver vores kæmpe reol lavet, det er i samme rum som videoen her, og jeg er næsten sikker på at det betyder endnu en video. Se første video fra vores ene stue, lige her:

Læs også: Sådan laver jeg mine bløde hverdagskrøller

Links fra video: blazer fra Minimum, bukser fra Minimum, sweater fra Minimum, rund pude fra Magasin’s eget mærke, hør pude fra Magasin’s eget mærke, kurv fra Bloomingville og kande fra HAY. De fine glas og den tallerknen er fra Kähler. De kan også fås i Magasin, men dem havde jeg ikke med hjem. Denne gang. Det var den housetour! Se alle mine videoer på min kanal.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.