Sådan kan du slukke for Instagram stories (uden at unfollow’e)

Vil du gerne slukke for Instagram stories, for enkelte personer, uden at stoppe med at følge personen? Så læs med her! Personligt, så elsker jeg at følge med via Instagram stories. Jeg elsker at dele derinde (jo jo, det er en snapchat kopi men jeg er vild med det) og jeg elsker at følge med hos andre, så der er mange insta stories, som skal ses! Der er dog også mange, som jeg ikke gider at se – og derfor har jeg slukket for deres stories. Det er faktisk ret nemt. Og det virker.

At slukke for Instagram stories

Generelt, så er instagram jo ret god til at finde de personer, som de tror er relevante for en (jeg har rigtigt mange bloggere fra Aarhus i mit feed og det er skønt) men sommetider, der rammer den altså bare helt, helt forkert! Nogen følger jeg nemlig kun pga. deres flotte billeder og ikke for vide hvad de laver til dagligt. Kender I ikke det? Jeg vil gerne nøjes med at se deres feed og det kan man med dette lille trick. Hermed at lille tip, så du kan slukke for Instagram stories – helt uden at nogen ved det.

Læs også: De 20 bedste serier på Netflix (guide til gode serier i 2020)

Slukke for Instagram stories

Sådan gør du:

Hvis du gerne vil slukke for Instagram stories, så skal du gøre sådan her. Via app’en går du ind på den persons profil, som du gerne vil slukke for. Under bio’en, så trykker du ‘følger’ og vælger herefter ‘sluk’. Under sluk, så kan du vælge enten at slukke for selve opslagene eller ‘historierne’ altså stories. Du kan altså slukke helt for en profil, uden at profilen får det af vide. 

Voila! Farvel historie! Farvel billeder i feed, hvis du ikke orker det! Please don’t unfollow me. I’m not spammy. Right? See you on InstagramOg forresten! Hvis du gerne vil læse mere om Instagram sager, så vil jeg anbefale dig at tjekke de her indlæg ud: “Sådan kan du tage ENDNU bedre billeder + mine 5 tips til et flottere Instagram feed” og “5 gode og gratis apps (som har gjort mit liv SÅ meget lettere)

 

Feel free to share
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
Vores erfaring med Odder VVS (så har vi sgu været *husejere* i 1 måned)
Den bedste erstatning for kokosmælk *ikke flere dåser*
Asiatisk agurkesalat *the BEST #1*
5 gode serier på Amazon Prime Video
Indisk curry med kylling *din nye yndlingsret sgu*
At male fliser på badeværelset (sådan gjorde vi)
Sådan skal du samarbejde blogger eller influencer (del 2)
Min simple opskrift på asiatisk kyllinge-suppe (som er SÅ god hvis du har ondt i...