Skumfidusjakke, god kaffe og gospel brunch – STONEMUSE

Skumfidusjakke, god kaffe og gospel brunch

Jeg er virkelig god til at sælge ting videre. Sommetider er jeg endda lidt for god og så fortryder jeg mine salg, men vi har simpelthen ikke plads, så ting må desværre videre. Denne fine teddycoat, har jeg haft hængende i skabet i 2-3 år og jeg har flere gange taget den ud, kigget på den, konstateret at den var for dyr i fragt at sende eller for stor til at tage med på marked, og så har jeg hængt den ind igen.

I H&M forleden der spottede jeg en teddycoat, i præcist samme stof og kom til at tænke på denne jakke hjemme i skabet. Jeg tog den på igen, og bum, følelsen af en helt ny jakke! Det var virkeligt godt, at den ikke røg videre alle de gange – den er jo virkeligt special, varm og så elsker jeg følelsen af at være en kæmpe skumfidus.

teddycoat

teddycoat-2

teddycoat-3

Jakken fra H&M, som startede det her indlæg, kan jeg ikke finde online (altså, jeg fandt den i går morges på hm.com, så den må være blevet udsolgt i mellemtiden) men jeg jeg fandt en der ligner ret meget ovre hos Asos – den ligner faktisk helt vildt meget.

Nu vil jeg drikke dagens første kop, tage Andreas under armen og tage ned forbi Memphis Roadhouse, som jeg har skrevet om utallige gange før. Vi skal prøve deres gospel brunch og I kan tro, at jeg glæder mig!

Indlægget indeholder affiliate

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

2 Comments
  1. Fedt at huske på de ting som hænger i skabet.
    Jeg havde en jakke som ikke var helt rigtig sidste år – men denne måned fandt jeg et kæmpe bælte (secondhand yes!) som bare passede perfekt med jakken. Nu har jeg igen to seje uldjakker at skifte mellem. Jeg er nemlig også ret god til at sende ting videre – og fortryder også igen og igen, så jeg vil gerne være lidt bedre til at vente lidt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.