Stenbiderrogn og vafler (her kan du få god morgenmad og brunch i Aarhus)

Er I klar til omgang foodporn og en enorm mængde billeder? I går, der havde Andreas og jeg en skøn, lille morgenmadsdate på den semi-nye Åland Café, som ligger i Jægergårdsgade. Andreas havde sovet i Aarhus og jeg hos mine forældre, fordi han skulle lukke gulvsliberen ind (god arbejdsfordeling, ikke?) så vi mødtes på Åland tidligt på morgenen for at spise morgenmad.

Det var noget af en oplevelse må jeg sige. Jeg havde været der er par gange tidligere, men jeg havde ikke prøvet deres brunch og “okuuuuurrrr” den var godt nok lækker! Jeg vil lade billeder tale for sig selv, men skal I have brunch hos Åland Café, så skal I altså smage deres avocadomad, croissant med laks og deres bacon. Mums!

Læs også: Pizza med nutella og mascarpone, siger du? Ja, for pokker!

Hvad koster det så? Hos Åland Café kan man vælge 3 labre retter til 89 kr. eller 5 retter til 129 kr. – man kan så vælge lidt ekstra til – såsom stenbiderrogn, skinke eller vaffel med lækre toppings og de koster mellem 38-55 kr.

Vi ‘nøjedes’ dog med de 3 retter hver, samt en omgang stenbiderrogn fordi, ja, det er jo bare altid godt, og der var rigeligt med mad. Faktisk trillede vi tilbage til vores nye lejlighed. Næste gang skal jeg dog have smagt den vaffel, som jeg lurede længe på, på et bord ved siden af os!

Læs også: Søstrene Grene’s café i Aarhus – en anmeldelse af en glemt klassiker

Andre skønne spisesteder i Aarhus:

10 gode take-away steder i Aarhus (som du skal prøve)
Nu kan du få japansk ramen på ‘Aarhus Central Food Market’ og…
Min spiseguide til Aarhus – de 30+ bedste cafeer og restauranter
Her kan du få skøn og vegansk frokost salat i Aarhus
God morgenmad i Aarhus (et kig på den nye morgenmad hos Bernth & Co)
Morena Mia – den bedste madoplevelse jeg nogensinde har haft i Aarhus 
Her kan du få ‘ostede’ pomfritter og ‘smør-bløde’ bøffer
Tapas og sushi, siger du? Vi har været forbi ‘TAPASHI’ ved Klostertorv

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.