Skal vi have væsker med i din håndbagage? Så skal du læse med lige her!

Når man rejser, så vil man gerne have sine yndlingsprodukter med i tasken, men, det er desværre ikke altid muligt, når man kun rejser med håndbagage. Derfor skal man have små rejse emballager med og det går ikke altid helt smertefrit, så nu vil jeg introducere jer for verdens bedste rejsekit!

Det seje ved de her tuber er, at de er ‘bløde’ og derfor, er det nemt at presse sine produkter ud af tuben igen. Har I ikke prøvet de der små og hårde plastik-bøtter, hvor det bare er umuligt at presse produktet ud igen, når man ankommer til sin destination? Det har jeg og never again! Nedenfor er min egen tube, som jeg har brugt hele året. Den er ikke køn og min ansigtsrens er sort for tiden (så det ser lidt vildt ud) men den fungerer altså bare.

Læs også: Her skal du shoppe i Tokyo – den ultimative guide til Tokyo del 1

De kan købes på Moodings, men der er vist kun 2 tilbage derinde, så det er med at være hurtig! Speaking of Meraki, så er jeg blevet inviteret til et arrangement hos dem i næste uge og jeg glæder mig ret meget. Arrangementet foregår nemlig i min hjemby, Ikast, og jeg glæder mig til at se hvad de finder på!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.