SIMPLE SUNDAY

Lidt snaps fra i dag, hvor solen kiggede frem og jeg kunne snappe lidt billeder – inden det stod ned i stænger selvfølgelig. Har endnu engang været på Cafe Glad, drukket masser af kaffe og nået en masse kedelige sager inden ugen starter. Har ikke fået kaffe siden torsdag og jeg mener det.. Det var den bedste kop i mit liv. Addict much?

Here’s a couple of snapshots from today where I had time to take a few photos before the rain came pouring down. Ate good food, plenty of coffee and I got alot of boring errands done. Just a regular sunday like any other – have a great sunday guys.

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.