Serie søndag – verdens mærkeligste serie er tilbage på HBO og jeg er EXCITED

Jeg mener vist, at jeg allerede har dedikeret et indlæg til the Leftovers på HBO, men nu er vi tre afsnit inde i sæson tre, og det er ærligt talt en af bedste serier, som jeg (vi) har set i år. Inden sæson 3 startede, så afslørede skaberne bag serien, at det her altså var den allersidste sæson, og det har simpelthen gjort et eller andet ved serien, som jeg ikke helt kan sætte min finger på. Det er bare blev godt og præcist, hvorimod de forrige sæsoner måske var lidt rodede i det.

 

Hvis I ikke kender serien, så handler vores verden kunne se ud, hvis hele 2% af den globale befolkning forsvandt fra planeten, tilsyneladende helt uden grund. Vi starter så med at følge en gruppe mennesker fra New York, som forsøger at fortsætte med at leve deres liv, mens de håndterer tragedien, som ingen ved hvorfor skete. Det lyder meget mærkeligt og det er det også – men her i sæson 3 – så kommer der alle mulige seje referater til biblen med indover og det er bare spændende, selvom det måske ikke lyder spændende. Og så er det hele ret mærkeligt. Sådan meget mærkeligt. Men godt. Det er dem, som har stået bag serien Lost, hvis I husker den, og det kan man godt mærke.

 

Læs også: Opskrift på vegetarisk pizza med aubergine creme og grillede artiskokker

Har lidt ondt i hovedet i dag, selvom jeg skal på loppemarked hele dagen, men jeg er sikker på at jeg nok skal komme igennem dagen. Desværre kommer der ikke noget nyt afsnit af ‘Leftovers’ i dag, men det gør der i morgen, mandag, og dét glæder jeg mig altså til!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.