Serie søndag | ‘stranger things’ er kommet på netflix og jeg er…

… Helt oppe at køre over den! Jeg har startet en ny føljeton herinde fra i dag af. Den hedder ‘serie søndag’ og kommer, som I måske kan gætte, til at handle om serier. Kan I huske dengang der var serie søndag på TV2 i fjernsynet? Det var tider og jeg sad limet til skærmen de fleste søndage for at se Buffy og Angel! Jeg regner ikke med at de her indlæg kommer hver søndag, men I skal nok regne med at de kommer ret tit, da jeg ser mig selv som lidt af en ekspert når det kommer til serier. Jeg ser i hvert fald ret mange (og alt for mange) af dem og jeg ser ikke længere almindeligt TV.

Læs også: Her kan du streame alle serier (også tarvelig) reality

Stranger things på netflix 2 Stranger things på netflix

Den første serie, som jeg har kastet min kærlighed over, er serien Stranger Things, som Andreas og jeg gik i gang med at se for en lille uges tid siden – og siden da, er vi kommet alt for sent i seng, da vi bare lige skulle se et enkelt afsnit mere og et til. Ja, I ved vel hvordan det er når man først finder en serie, som man ikke kan stoppe med at se. Serien Stranger Things kan findes på Netflix og handler om en lille by, hvor der (deraf navnet) sker mange mærkelige og uforklarlige ting. En dreng forsvunder en sen aften og hans 3 venner, hans halvskøre mor og den fulde politichef sætter jagten ind efter ham – alt imens der sker mere og mere mærkelige ting omkring dem.

Og nu vil jeg ikke sige så meget mere, i frygt for at afsløre for meget. Se den!

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

14 Comments
    1. Orv, så tror jeg vist at du er længere end mig. Jeg er vild med uhyggen og jeg håber ikke serien bliver ‘for mærkelig’ hvis du forstår :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.