SERIE SØNDAG – MEGET USYMPATISKE KVINDER OG MEGET SØDE MÆND

Godmorgen derude! Skal I mon også på fastelavnsbollejagt i dag? Det skal Andreas og jeg og I kan tro, at jeg glæder mig, selvom jeg også fik en fastelavnsbolle i går. Only once a year, right? Okay, nu til selve serien. Det er faktisk ikke så tit, at jeg klikker mig ind og ser nogle af DR’s programmer, og da jeg hørte at ‘Gift ved første blik’ kom på skærmen igen, så var jeg sikker på, at det ikke var noget, som jeg gad at bruge min tid på. Det var ligesom set og hvor sjovt, kunne det lige være at se igen?

Men. Nu står vi så her.

Og jeg er helt hooked.

Læs også: Serie søndag – en sjov, hyggelig og lidt klam zombieserie på Netflix

Den nyeste sæson af ‘Gift ved første blik’ er så vild og hvis I ikke kender serien, så handler den om 8 singler, som bliver sat sammen i 4 par og ja, så skal de giftes ligeså snart de mødes. De er sat sammen af såkaldte ‘eksperter’ og i fem uger, følger man så disse pars op- og nedture. Kan de mon finde kærligheden i løbet af de fem uger?

I denne sæson, er alle mændene er simpelthen så søde, og alle kvinderne er simpelthen så usympatiske, at jeg har lyst til at tage fat i deres skuldre og ruske dem godt igennem! Jeg håber virkeligt, at de kvinder lærer noget, når de ser sig selv på TV, for det ser dæleme ikke godt ud.

Læs også: De 20 bedste serier Netflix lige nu – den ultimative guide til Netflix

Jeg sagde også til Andreas forleden, at ‘Gift ved første blik’ nok er den allerbedste måde for de her søde mænd at score, når programmet engang er slut. Jeg er nemlig sikker på, at kvinder kommer til at kaste sig over dem, når programmet engang afsluttet og mændene er tilbage på markedet. Hvad siger I?

Okay, det var ugens omgang ‘serie søndag’ som var lidt anderledes end normalt, da jeg aldrig anbefaler et program, som er lidt mere ovre i reality-genren. Det er vist første gang! Vil I gerne se en god og ‘almindelig’ serie så synes jeg, at I skal hoppe på Girls, som netop har skudt deres 6 sæson igang ovre på HBO Nordic. Den er også virkeligt god!

Hav en skøn søndag.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

10 Comments
 1. Åh jeg kunne ikke være mere enig!! Så 3. Afsnit igår.. da Birgitte fik kolde skuldre pga han er vegetar og ikke drikker og tror på Gud. Amen hvad sker der? Jeg er Så enig!! Sølle fyre, de gør det jo bare så godt!

  1. Ej, men hende Birgitte er den værste. Kan desværre godt forstå hun er single :/
   Håber, at det er virkeligt ‘godt’ klippet og hun ikke er sådan i virkeligheden!

 2. Ej jeg synes du er lidt hård ved kvinderne. Altså Birgitte – der er jeg helt på bølgelængde med dig – hold nu op, hvor er hun belastende at se og høre på, og stakkels, stakkels mand, der bare prøver at tilpasse sig alle hendes behov.
  Men med de andre kvinder, synes jeg det er fint nok at de tvivler. Det er trods alt et giftemål med en de ikke kender, og jeg kan godt forstå det er hårdt når man skal være på konstant.
  Glæder mig til at se næste afsnit.

  1. Jeg synes de er mega dømmende de damer, så jeg kan ikke lade være med at være lidt efter dem ;)
   Som jeg skrev til en kommentar før du skrev, så håber jeg at det er DR som har klippet det sammen på sådan en måde, at det ser endnu værre ud end det er – og så glæder mig mig dæleme også til næste afsnit! :)

 3. Det er så rigtigt! Hende dér Birgitte tog det mega overdrevent, at Martin er kristen jo? Det er så normalt i Danmark, at det gør hel ondt, så jeg fatter ikke, at hun tog afstand fra ham pga. dét. Og så tabte jeg sgu lidt underkæben, da hun sagde, at hun nok kunne få ham til at spise kød. Jeg spiser selv kød, men helt ærligt, manden er opvokset som vegetar, han har ikke spist det i 50+ år, han skal da ikke æde kød, fordi det ville gøre dig mere tilpas? Grr…

  Og hende dér Camilla, der bliver ved med at køre i, at Nicolas ikke er “hendes type” og at hun synes, han er lav… Wtf., altså, det er som om, hun ikke engang prøver.

  http://nouw.com/satinawandel

  1. Enig i alt hvad du skriver… Og kan så konstatere nu at man ikke fik et bedre indtryk af hende i næste afsnit ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.