Serie søndag | uh, har I mon hørt det? Netflix genopliver…

… Gilmore Girls og I kan tro, at jeg glæder mig! Jeg ved ikke helt hvornår udgivelsedatoen er i Danmark, men det er d. 25. november i England, og jeg kunne kun forestille mig, at den kommer hertil omkring samme tid. Der kommer KUN til at være 4 episoder i sæsonen, men bare rolig, de skulle vist vare hele 90 minutter pr. afsnit, så det skal nok gå!

Hvis der er nogle af jer, som ikke kender serien, så er det en ‘let’ serie (man dvæler ikke ved dybe dilemmaer eller problemer) om moren, Lorelai og hendes pæne, kloge datter, som hedder Rory. De bor i den fine, lille by Stars Hollow (som forresten OGSÅ er byen, som Pretty Little Liars bliver filmet i, omg) og her følger man deres hverdag og de mange hyggelige karakterer og personligheder, som de støder på.

Læs også: Serien ‘Stranger Things’ er kommet på Netflix og jeg er

Jeg kunne huske en lille smule fra dengang serien kørte i fjernsynet, så jeg syntes ikke, at jeg behøvede at se sæsonen fra start – og nøjedes derfor med de to sidste. Der er et lille recap, hver gang en ny episode starter, så det var ikke svært at følge med og jeg gad simpelthen ikke se alle sæsonerne. Hvis I ikke kender til Gilmore Girls, så vil jeg selvfølgelig anbefale jer at starte fra starten af.

Det er så sådan en hyggelig serie, perfekt til efteråret, så tag et kig på den, på Netflix. Så er man ligesom klar til november ikke?

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.