Serie søndag – ja, vi kan vist ikke komme uden om denne…

… fabelagtige serie! Mr. Robot er på alles læber disse dage, og jeg dedikerede faktisk også et indlæg til serien sidste år, men nu er sæson to lige udkommet, så jeg tænkte, at var på tide at dedikere endnu et indlæg til serien. Men først, hvis I ikke ved, hvor I kan se serien, så har jeg lavet et indlæg om streaming, som I kan læse om nedenfor. Om man må henvise til sådan nogle sider eller ej, det aner jeg stadig ikke, men altså, her er vi så.

 

Læs også: Her kan du streame ALLE serier (også tarvelig reality) 

 

Til de af jer som ikke har set serien endnu, shame on you forresten, så handler serien om den halvmærkelige Elliot, som arbejder i et IT-sikkerheds firma og ved siden af det, så hacker han her og der, alt imens han snager i folks privatliv. En dag, der møder han sin far igen og så sætter de gang i en revolution. Seriens plot er lidt svært at forklare, men jeg vil ikke afsløre for meget. Bare se det første afsnit af serien og så er jeg pænt sikker på, at I bliver hængende!

 

Nu vil jeg smække benene op i den lyserøde sofa og se næste afsnit.

 

Hav en skøn søndag!

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.