SERIE SØNDAG | HVIS I BEGGE HAR TØMMERMÆND SÅ SE MED HER…

Indtil i går, der havde jeg faktisk lidt svært ved denne uges serie søndag tip, da de eneste serier, som Andreas og jeg har rigtigt har haft tid til (og prioriteret) har været Westworld og The Walking Dead. Jeg har også fået set Gilmore Girls på mine mange tog-ture, men dem har jeg allerede anbefalet herinde. Flere gange.

I går, der lå Andreas og jeg dog på langs HELE dagen, da vi begge havde indtaget lidt for meget vin fredags, så vi tænkte, at vi hellere måtte sætte en random serie på, som vi bare kunne stene uden at tænke for meget over hvad der sker. I ved, sådan en serie, hvor man kan falde i søvn midt i, vågne igen og så stadig kunne følge med. Valget faldt på Netflix serien Shooter, som I måske kan gætte jer til, er en rigtig action serie. Sådan nogle gider jeg normalt ikke se, men så tænkte jeg, at jeg nok skulle falde i søvn imens – det kunne jeg ikke – og vi endte med at alle afsnit i ét hug.

Læs også: Serie søndag | en sej, ny serie på Netflix (som SKAL ses)

Serien Shooter handler Bob Lee Swagger (spillet af Ryan Phillippe) som kommer i aktion igen, da han skal stoppe et attentat mod præsidenten – han er nemlig tidligere snigskytte og er den eneste som kan forhindre den snigskytte som vil skyde præsidenten. Desværre ender han med at blive snydt og bliver hængt op på attentat-forsøget. Nu skal han så bevise sin uskyld.

Den er ikke god-god, ligesom TWD eller Westworld er, men den er perfekt til en dag på sofaen, hvor man bare gerne vil se et eller andet. Der er mange klicheer og jeg kunne forestille mig at det var ren porno, hvis man var til big guns og pistoler.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.