Serie søndag | husker I mon serien ‘gåsehud’ som er på Netflix nu?

Okay, denne søndags anbefaling bliver lidt åndssvag, men ikke desto mindre, så har Andreas og jeg nærmest set alle afsnit. Jovist, det har været når vi begge har haft tømmermænd og virkeligt bare skulle slå hovedet fra, men jeg synes stadig, at serien er en anbefaling værdig.

Hvis I ikke husker serien ‘Goosebumps’ fra dengang, så er det en serie, der er baseret på børne gyser bøgerne af R.L. Stine (som jeg forresten elskede) og de er virkeligt old school. Hvert afsnit er det en ny bog som bliver vakt til live og selvom det egentligt er til børn, så synes jeg, at det er skideuhyggeligt – jeg tør i hvert fald ikke se afsnittene alene!

Læs også: Serie søndag  | 5 gode amerikanske serier

Afsnit 13 har en meget meget und Ryan Gosling med, så det afsnit er i hvert fald et kig værd! Faktisk er afsnit 13 det eneste afsnit, som jeg kan huske fra dengang jeg var barn – don’t ask me why. Måske var det pga. ham. Who knows.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

12 Comments
 1. Jeg ELSKEDE den serie. Den var mega uhyggelig. Skal så meget se den (men der er jo også kommet nyt afsnit af Skam og ny sæson af Homeland så jeg har slet ikke tid til dey)

  1. Man kan altid presse en lille serie ind!
   Og Skam’s afsnit er jo heldigvis ret korte ;)

 2. Gud, jeg har læst ALLE bøgerne i den serie! Vidste slet ikke de var lavet til tv. Hvor fantastisk!

  1. Jeg har også læst alle bøgerne – og de er meget bedre end serien – men det nu sjovt at se alligevel ;)
   Du må lige skrive når du har set et afsnit eller to!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.