Serie søndag – hermed (endnu) en anbefaling af verdens bedste serie

Mandag bliver en sørgelig dag og vi skal have masser af god pizza (herfra) og sodavand for at dulme smerterne. Mandag aften bliver det sidste afsnit af the Leftovers (nogensinde, that is) vist og selvom jeg glæder mig se hvad den ender med, så synes jeg, at det er superærgeligt den slutter. Sæson tre af the Leftovers, er hands down, en af de bedste sæsoner jeg nogensinde har set.

 

De to første sæsoner var også gode, men de kan ikke måle sig med den tredje, så hvis I netop er gået i gang med serien, så vil jeg bare sige: “vent” det skal nok blive endnu bedre end det er lige nu. Det er som om, at de lige skulle finde ud af hvilken retning serien skulle gå i starten, men nu har det fået styr på det og det er simpelthen bare så godt.

 

Læs også: De 25 bedste serier på netflix lige nu » den største guide til netflix (forår 2017)

Hvis I (stadig) ikke kender serien, så handler den om hvordan vores verden kunne se ud, hvis hele 2% af den globale befolkning forsvandt fra planeten, tilsyneladende helt uden grund. Vi starter så med at følge en gruppe mennesker fra New York, som forsøger at fortsætte med at leve deres liv, mens de håndterer tragedien, som ingen ved hvorfor skete. Det lyder meget mærkeligt og det er det også – men her i sæson 3 – så kommer der alle mulige seje referater til biblen med indover og det er bare spændende, selvom det måske ikke lyder spændende. Og så er det hele ret mærkeligt. Sådan meget mærkeligt. Men godt. Det er dem, som har stået bag serien Lost, hvis I husker den, og det kan man godt mærke. Den SKAL I altså se!

 

Når the Leftovers er slut (buhu), så hopper jeg nok på Twin Peaks, som netop er landet på HBO. Er der mon nogen af jer, som har set den? Og vil I mene, at man skal have set de ‘gamle’ afsnit for at kunne følge med?

 

Hav en skøn søndag.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments
  1. Vi har netop bestilt pizza fra Pizza & Pasta Service (min tømmermandsramte hjerne kom i tanke om dit tidligere blogindlæg) og har brugt eftermiddagen med Twin Peaks Du skal helt sikkert se de gamle afsnit først, det er en helt skør og skæv verden og mange af de originale karakterer går igen. God søndag!

  2. Årh, jeg er også helt vild med The Leftovers! … og trist over, at den er slut – og ivrig efter at begynde at se den forfra igen. ;) Jeg vil tro, at de nye Twin Peaks-afsnit er ren volapyk, hvis man ikke har set de oprindelige afsnit, men de ligger også på HBO Nordic, så det er bare at gå i gang. :) Hvis du elsker The Leftovers kan jeg i øvrigt varmt anbefale Fringe, hvis du stadig har den til gode. Efter min mening kan den lidt af det samme, som Leftovers har gjort rigtig godt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.