Serie søndag | en uhyggelig serie som er perfekt til halloween

Ikke at vi rigtigt fejrer halloween, men jeg har alligevel haft lyst til lidt uhygge her i slut oktober. Jeg tror, at det er vejret, som giver mig lyst lidt at gemme mig under dynen, tænde nogle stearinlys og se noget uhyggeligt. Serien, som jeg vil smide en anbefaling efter denne søndag, er den uhyggelige (men ikke alt for uhyggelige) ‘American Horror Story‘ som kan ses på Netflix.

 

Serien skifter historie (men beholder skuespillerne) hver sæson, så det er svært at fortælle hvad den egentligt handler om. Sæsonerne hedder Murder House, Asylum, Coven, Freak Show og Hotel, og handler så om de personer, som bor de forskellige steder. Første gang vi afsluttede en sæson og startede på en ny, så kunne vi slet ikke finde ud af hvorfor det var et nyt sted og en ny historie der startede. Vi fandt så ud af at det bare er sådan  ‘American Horror Story‘ er og det er faktisk ret fedt. Så kan man nemlig bare se den sæson man synes lyder spændende og springe en anden over.

 

Læs også: Serie søndag | 5 gode serier som du kan se på Viaplay

 

Den bedste sæson er helt klart den første. Andreas og jeg gik i gang med at se serien for et par år siden, men vi gik ærligt talt lidt i død i den, fordi den blev lidt for mærkelig og creepy midt i sæson 3. Forleden, der læste jeg dog, at de seneste sæsoner var meget bedre, så vi gik i gang med sæson 5 denne uge og den skuffer virkeligt ikke. Den er selvfølgelig også mærkelig men det er på en god måde – og så er der vildt mange kendte med og dem elsker jeg at spotte i serier. Det er bla.a. Lady Gaga, Chloë Sevigny og Matt Bomer for at nævne et par stykker.

 

Se den!

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.