Serie søndag | en spritny (og gammel) serie på netflix

For seks dage siden landede Don’t trust the b*tch in apartment 23 på Netflix og jeg gav det straks en chance. Serien handler om landsbypigen, June, som flytter til New York og sammen den halvskøre, halvseje Chloe – de bliver hurtigt venner og ender ud i en hulens masse mærkeligt ting. Den er lidt ligesom 2 Broke girls, men jeg synes de her typer er meget sjovere.

 

Læs også: Serie søndag ja, vi kan vist ikke komme udenom denne serie

 

Serien er god, jeg er vild med tempoet og har man set Dawsen’s Creek back in the day, ja, så er serien bare endnu sjovere! James Van Der Beek spiller sig selv i årene efter Dawsen’s Creek og jeg har fået så meget mere respekt for ham efter det. Der er sgu ikke noget bedre end folk, som kan tage lidt pis på sig selv.

 

Læs også: Serie søndag | ’stranger things’ er kommet på netflix og jeg er…

 

Bare se den! Jeg er næsten færdig med den allerede (i mit forsvar så er afsnittene superkorte) og jeg er allerede lidt ked af, at der kun findes to sæsoner af serien. Jeg synes den er virkeligt sjov og den bliver kun sjovere, jo mere man lærer karaktererne at kende. Så det er synd at den stoppede.

Kender I mon serien? Hvis ikke, så er i dag en oplagt dag til at gå i gang med den… Men først i aften, selvfølgelig! I dag, skal I nemlig besøge mig på Godsbanen, hvor jeg sælger ud af mine garderobe hele dagen.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

8 Comments
  1. Yes! Søndagen er reddet. Jeg har længe været på udkig efter en ny serie at se, men indtil nu har jeg kun fundet frem til irriterende dårlige serier :) I dag må jeg giver denne et forsøg. Jeg elsker denne føljeton!

  2. Jeg så selv serien for en del måneder siden, på den amerikanske Netflix. Jeg blev SÅ ked, da jeg så der kun er lavet to sæsoner. Den serie er for genial altså!!

    1. Den er nemlig SÅ god! Jeg håber Netflix måske tager den op og laver en sæson 3, ligesom med Arrested Development :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.