SERIE SØNDAG – EN SJOV, HYGGELIG OG LIDT KLAM ZOMBIESERIE PÅ NETFLIX

Imens vi var i Tokyo endte vi med at se hele sæson 1 af Santa Clarita Diet, som netop er landet hos Netflix. Efter nogle lange dage på farten (fik jeg sagt, at vi fik 135 km på 9 dage?) så var det dejligt og nemt at tænde for computeren og slå hjernen fra, med en nem serie som denne. Serien er nemlig nem. Og en smule plat. Men ikke desto mindre, kunne jeg ikke lade være med at grine højlydt flere gange og jeg glædede mig også hele tiden til næste afsnit, så noget kunne den altså.

Serien handler om en familie i forstæderne, hvor moren (Drew Barrymore) pludselig bliver til en zombie. Vi får ikke rigtigt forklaret hvorfor, men hun vågner op en morgen, og brækker sig over det hele, som forresten er en sjov og virkeligt ulækker scene, og nu er hun så blevet forvandlet til en zombie. Resten af sæsonen følger vi så familien imens de forsøger at finde en konstant forsyning af menneskekød og samtidig også forsøger at finde en kur, så hun kan blive sig selv igen.

Moren har dog skiftet personlighed i mellemtiden (til det bedre, synes hun selv) så hun er lidt i tvivl, om hun overhovedet vil finde en kur og det giver selvfølgelig også nogle problemer! Især for hendes mand, som jeg forresten er helt vild med. Han er simpelthen så sjov (og ret manisk) og jeg håber, at han får endnu mere skærm-tid i sæson 2, hvis der kommer sådan en.

Tænk på serien som en form for Desperate Housewives, blandet med Izombie. Giv Santa Clarita Diet et forsøg, og gerne to!

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

2 Comments
  1. Jeg så også første sæson i sidste uge, og er faktisk imponeret! Selvom det er ret plat, fjollet og bare generelt en random historie med mærkelige mennesker, så fungerer det på en eller anden måde bare virkelig godt! Så også en anbefaling værd herfra ;)

    1. Mega godt, at det ikke bare er mig som synes, at det er godt ;)
      Kunne i hvert fald forestille mig at det er en serie som skiller vandene lidt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.