SERIE SØNDAG – EN SERIE DER VISER DEN MØRKE SIDE AF LIVET OG TEKNOLOGI

Denne serie finder man på Netflix, og den blev nærmest anbefalet til mig hver eneste gang jeg klikkede ind på Netflix, så det var ret mange gange efterhånden. Serien (som jeg endeligt fik set) hedder Black Mirror og det er en serie, der egentligt fungerer som en række mini-film, da alle afsnit i serien er helt, helt forskellige. De har dog alle samme tema, som handler om livet i en (måske) fjern fremtid, hvor teknologien er endnu mere fremskreden og en del af vores liv, end den er nu.

Første afsnit var godt og overraskende. Det handler om en pæn verden, hvor alle er på en del af et rating system, og hvor man skal være på sin best behavior hvis man gerne vil rates højt og være en del af det ‘gode’ samfund. Det er en spændende og sjov historie – og jeg var vild med farvene og måden den var filmet – men afsnit to? Der sad jeg på kanten af sengen og var simpelthen så spændt.

Læs også: En anmeldelse af den nye sæson af Gilmore Girls

Andet afsnit handler om gaming. Det lyder måske kedeligt, men hvordan gør man egentligt gyserspil endnu mere uhyggelige? Ja, det kan I få svar på i andet afsnit og jeg lover jer for, at det ikke bliver kedeligt. Nærmere lidt uhyggeligt. Tredje afsnit var det allerbedste indtil videre og Andreas og jeg, sad på kanten af sengen imens vi så så det. Hvad ville man selv gøre hvis hackere brugte ens webcam og begyndte at true med forskellige ting? Afsnittet er fyldt med twists og man spørger hele tiden: “hvad pokker foregår der?” hvilket jeg synes, er en god ting. Se den!

Slutteligt, vil jeg lige sige at jeg er startet fra sæson 3 af, så det er de afsnit, som jeg anmelder her. Grunden til at jeg startede med sæson 3, er simpelthen fordi, at jeg kun ville se dem, som Netflix selv havde produceret.

Fastelavnsboller!

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

12 Comments
 1. Ej det er for sygt! Jeg udgav så sent som i går, et indlæg om helt samme serie haha :-) Men det er der vel god grund til, for serien er virkelig god :-)

  1. Ah, hvor nice, det må jeg lige tjekke ud! :)
   Har lige set afsnittet hvor de snakker dansk – mega sjovt :)

    1. Er dog lidt i tvivl om det foregik i Danmark? Men ja, mega godt afsnit ellers :)

 2. Jeg har selv set hele sæson 1 + 2 og mangler kun et afsnit af sæson 3. Det er simpelthen den bedste serie. Den med gaming, som du snakker om, var virkelig også en af mine favoritter. Men det første afsnit i sæson 1, er altså også en øjenåbner.
  Synes det er helt fantastisk så mange tanker den serie kan sætte i gang. Jeg har fået alle mine kollegaer til at se serien – og alle har kørt hele serien igennem på få dage, haha ;)

  1. Ah, så sæson 1 og 2 er også et kig værd? Også når man har set dem som Netflix har lavet først, vil du mene? :)
   Og fedt, den er fandme også bare god! Vi har lige set den med bierne her til aften, SÅ GODT!

   1. Du skal virkelig også se sæson 1 og 2 – de er virkelig gode også, mindst lige så gode som sæson 3. Sæson 3 er bare lidt mere amerikaniseret end 1 og 2, på godt og ondt :)

    1. Uh, jeg er ikke så god til det britiske. Men jeg prøver. Har en smule abstinenser, så kan ligeså godt give det et forsøg ;)

   2. Absolut. Start evt med sæson 2, episode 2 og 4. Episode 2 er det mest nervepirrende, forfærdelige og mest fantastiske afsnit. Og episode 4, er virkelig en tænker. De er SÅ gode :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.