Serie søndag | en sej, ny serie på Netflix (som SKAL ses)

Som jeg skrev i går, så går jeg meget op i research og derfor brugte jeg hele eftermiddagen i går, på at researche til dagens indlæg – men computeren i skødet og det hele. Serien som jeg vil fortælle om i dag hedder Frequency. Serien findes på Netflix og den er blevet anbefalet til mig HVER ENESTE dag, de seneste par uger, så da jeg ville slappe godt af i går, så tænkte jeg, at det var en oplagt mulighed for endeligt at se den. Serien handler om en kvinde ved navn Raimy, som finder ud af, at hun kan kontakte sin døde far gennem en gammel radio. Han befinder sig så bare i fortiden, 20 år tidligere, men pga. den mystiske radio, så kan de altså tale sammen. Sammen løser de sager (de er begge politi-betjente) og indtil videre, forsøger de at afværge et mord, som de ved, kommer til at indenfor kort tid.

Det er lidt svært, at forklare hvad serien handler om, sådan helt præcist, uden at afsløre for meget og uden at det lyder for lamt, men serien har virkeligt fanget mig. Ja, den har virkeligt fanget mig og jeg så hele 6 afsnit i går! Ofte, så synes jeg at serier, som handler om tidsrejser er ret stenede, men den her formår at bruge den del, uden at det bliver for kliche og for kedeligt. Giv den en chance!

Serien er helt ny og der kommer et nyt afsnit hver uge.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

2 Comments
  1. Fedt, den må jeg se.
    Hvis du ikke har set den, så vil jeg anbefale dig serien Jessica Jones. Der er kun en sæson, men den er virkelig spændende

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.