En anmeldelse af serien ‘Big Little Lies’ på HBO

Okay, denne serie har jeg fået anbefalet en million gange, både herinde og i den virkelige verden, så i denne uge, så gik jeg i gang med at se den. Jeg har kun haft tid til at se to afsnit indtil videre, men allerede efter det første, så var jeg hooked! Jeg bliver nødt til at finde ud af hvad den ender med.

 

Det hele starter hårdt ud med en mord. Vi ved ikke hvem der er død eller hvem der har gjort det, men vi finder langsomt ud af det (formoder jeg) via en række flashbacks og interviews. Vi følger så tre hovedpersoner Reese Witherspoon som Madeline, Shailene Woodley som Jane og Nicole Kidman som Celeste – tre meget forskellige mødre som bor det dyre Monterey, i Californien. Langsomt finder man så ud af hvor mærkelige og forskruede deres individulle forhold og de selv er – og man kan simpelthen ikke finde ud af hvem af dem der er død. Hvis det altså er en af de tre?

 

Læs også: Serie søndag » de 8 bedste serier som kan ses på HBO Nordic (lige nu)

Et andet plus er selvfølgelig at Eric fra True Blood er med (en anden god serie, som man kan se på HBO) og jeg siger bare: “hubba hubba“!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.