SERIE SØNDAG – DET HER ER NOK DEN MÆRKELIGSTE SERIE PÅ NETFLIX LIGE NU – STONEMUSE

SERIE SØNDAG – DET HER ER NOK DEN MÆRKELIGSTE SERIE PÅ NETFLIX LIGE NU

Talk about bingewatching! Jeg kom en smule ind på the OA i forrige uge, men nu har Andreas og jeg set første sæson færdig, så jeg tænkte, at jeg ville dedikere et helt indlæg til serien, for, jeg er VILD med med den.

I OA (som findes på Netflix, forresten) følger vi den 28-årige Prarie, som har været forsvundet i 7 år, men som pludseligt er vendt tilbage til hendes familie i forstæderne, efter hun blev spottet på en video, hvor hun kastede sig ud fra en bro. Da hun forsvandt var hun blind og nu kan hun se. Da hun forsvandt hed hun Prarie, men nu vil hun omtales om OA.

Læs også: Se alle mine ’serie søndag’ indlæg

Hjemme i forstæderne, har hun nu fået en samlet en gruppe personer (som alle døjer med hver deres) som skal hjælpe hende med… Et eller andet. Hun fortæller dem historier fra de 7 år hvor hun var væk og hendes gruppe, tror på alt hvad hun siger, men hvad har hun egentligt lavet de seneste 7 år? Er hun farlig? Er hun skør? Det finder vi stille og roligt ud af (eller gør vi rent faktisk det?) imens serien skrider frem og afslutningen ender ret vildt.

Læs også: Den ultimative guide til Netflix | de 20 bedste serier på Netflix lige nu

Tag lige et par afsnit af den her serie! Jeg er sikker på, at det her er en serie som skiller vandene ret meget, men jeg er spændt på at høre om nogle af jer har set the OA? Og hvad tror I, at meningen med serien er?

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

2 Comments
  1. Jeg ved ikke om der noget galt med min computer, eller om jeg skal klikke på et eller andet jeg ikke kender til, men på min skærm er der overhovedet ikke noget tekst i nogle af dine indlæg, kun et enkelt billede og nogle tags, men ude på forsiden kan jeg godt se de første par linier af hver post? :)

    1. Hmmm, det virker helt normalt her, så det virker meget meget underligt!
      Hvilken browser bruger du? Indlæggene skulle bare komme når du klikker ind :/

Leave a Reply

Your email address will not be published.