Serie søndag – det er officielt – Mindy Kaling er mit spirit animal

Jeg har kastet min kærlighed over en ny serie og denne gang, sker det ovre på HBO. Efter forrige omgang ‘serie søndag’ hvor jeg ikke var helt sød ved tjenesten, så valgte jeg at give HBO endnu et skud. Da jeg var alene hjemme lørdag aften, så faldt valget på ‘the Mindy Project’ og nu har jeg set rigtigt, rigtigt mange afsnit.

 

Serien handler om Mindy Lahiri, som er gynækolog med egen praksis. Man følger hendes hektiske hverdag, hvor meget af hendes tid foregår på kontoret – der er nogle sjove typer på kontoret – og det er helt sikkert alle de her sjove karakterer, som gør serien god. De er nemlig så mærkelige og overdrevne, men alligevel er så er de sjove og troværdige! Selv, der er jeg bare helt vild med Mindy, da hun minder meget om mig selv på en eller anden måde – hun kan virke usikker og en smule kikset – men alligevel er hun stærk og intelligent, og får bare tingene gjort. Hun er ret cool. Og mærkelig. Just like me.

 

Jeg er sikker på, at serien ikke er for alle (Andreas kan jeg ikke få til at se med) men den er alligevel et kig værd. Jeg tog mig selv i grine ret højt, hvilket jeg normalt ikke gør når jeg ser serier alene, men jeg kunne simpelthen ikke lade være.

 

Kender I mon serien? Hav en skøn søndag, i hvert fald!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.