SERIE SØNDAG – DEN ULTIMATIVE GUIDE TIL GODE SERIER PÅ NETFLIX

Jeg har desværre ikke fået set nogle nye serier til ‘Serie Søndag‘ denne uge, virkeligt kedeligt, så derfor tager jeg den ‘nemme’ udvej og leder jer over på indlægget fra 1. januar i år, hvor jeg lavede en liste over de 20 bedste serier på Netflix. Listen med serier er stadig relevant (med en helt ny sæson af Chef’s Table og New Girl), så der er en masse at give sig i kast med i dag.

Og, hey, godmorgen. Selvom det er weekend, så har jeg været virkeligt tidligt oppe for at være klar til en ny uge i morgen. Jeg gik nemlig på weekend allerede torsdag, så der er nok at tage fat i. Det var dog ikke helt frivilligt, da det var fordi, at jeg kom til at servere cocktails lidt halvtidligt i fredags, så den fredag forsvandt ret hurtigt… Ups!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.