SERIE SØNDAG – ÅH HVOR JEG ELSKER (OG HADER) DENNE SERIE

Godmorgen og god søndag! Jeg har været oppe siden klokken 7, en sjældenhed om søndagen, men jeg kunne ikke rigtigt sove længere og ville bare igang med dagen. Jeg har en hektisk uge foran mig, så jeg ville bare tidligt op i gang. Nå men altså, er de her støvler ikke seje? Jeg spottede dem i Ganni butikken i går og nu må jeg bare have dem!

Ok, indlægget her skulle ikke handle om flotte sko, men derimod, en dejlig overraskelse som jeg fik forleden, da jeg scrollede igennem en af mine yndlingssider. Sæson 7 af Pretty Little Liars var åbenbart gået igang igen og jeg manglede hele 5 afsnit af den nyeste sæson…. så den seneste uge har jeg brugt mine frokostpauser på at se Pretty Little Liars.

Læs også: En spritny (og gammel) serie på Netflix

Hvis I ikke kender serien, så handler den om en gruppe veninder i byen Rosewood, som bliver fulgt af en ‘A’ person, som ingen rigtigt ved hvem er. Der sker så en masse omkring gruppen, imens de prøver at afsløre denne person, og de kan åbenbart bare ikke lade være med at lyve og have hemmeligheder for hinanden. Intriger, drama og løgne er der masser af.

Egentligt, så hader jeg Pretty Little Liars en lille smule, for plottet er lidt dumt og meget af det kan jo IKKE lade sig gøre, men nu har jeg fulgt med så længe, at jeg gerne vil have afslutningen med. I sidste sæson fandt vi ud af hvem ‘A’ er og.. Har I mon set det afsnit? Jeg synes, at det var en lidt for nem udvej, men på den anden side, så ved jeg ikke helt hvad jeg regnede med.

Jeg går ud fra at de fleste af jer kender serien i forvejen, men jeg ville lige tippe jer om sæson 7, hvis nu I ikke har fået den set endnu. God søndag!

Indlægget indeholder affiliate 

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

6 Comments
  1. Enig med den serie! De første to sæsoner var fine, men ellers er det gået stille og roligt ned ad bakke for den. Der er såsåså mange mærkelige sideplots, som ikke giver nogen mening for selve historien, og det er bare blevet et stort rod.
    Og så alligevel, så skal man jo have den ægte slutning med (hvis den nogensinde slutter!), så jeg er også med på vognen endnu (Y)

    1. PRÆCIS! Så rigtigt med sæson to, men man bliver nødt til at se med jo..
      Det er så dumt sådan noget, men hvad kan man gøre! ;)

  2. Elsker pll og deres ekstreme realitet! Har ikke fulgt med siden sæson 5, da jeg ikke længere kunne skifte min ip adresse på netflix, hahah. Hvor ser du det henne? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.