Serie søndag » 5 søde, sjove og mærkelige youtube kanaler som du SKAL følge

Vi ser mange serier hjemme hos os, det kan vi vist ikke komme udenom, men sommetider, så smider vi også youtube videoer op på skærmen derhjemme. Jeg følger egentligt ret mange kanaler på youtube, men jeg har skåret det ind til benet og her er de fem bedste. Lad mig endeligt høre, hvis I kender nogle, som er endnu bedre end de her fem.

 

Som I måske kan fornemme, så kan jeg godt lide videoer som er sjove, pæne, hyggelige og så må de gerne være lidt mærkelige. De skal have en stærk visuel identitet og hvis der også er lidt mad med, ja, så er de bare endnu bedre! Se med:

 

Læs også: Serie søndag – 5 gode serier hvor der netop er kommet helt nye sæsoner

Krist Soup

Okay, det her er en kanal, som jeg selv følger og Andreas synes, at den er lidt weird, men jeg er bare vild med Krist! Hun laver de flotteste videoer (hun er seriøst god til det med at klippe og lave video effekter) og så laver hun en masse random videoer, såsom denne, hvor hun laver en kæmpe vegansk æg og spiser det. Det er mærkeligt og det er godt. Hun netop flyttet til Tokyo, hvilket jeg personligt synes er spændende at følge med i og kan I tjekke hendes kanal ud her.

 

Læs også: Serie søndag – en anmeldelse af den nye serie ‘the Handmaid’s Tale’ på HBO

Mig og min mad

Mangler du inspiration til maden eller kan du bare godt lide af kigge ind i køkkenet hos nogle af dine yndlingsbloggere, så skal du følge med her! På MoMM kanalen, har jeg bla.a. lavet denne vilde opskrift – nemlig en chokolade kage med karamel og bacon – som smager MEGET bedre, end man lige tror! Husk endeligt at tjekke videoen ud og husk også at følge med på MoMM’s kanal, hvor der hele tiden kommer nye og lækre mad-videoer.

 

Læs også: Serie søndag – verdens mærkeligste serie er tilbage på HBO og jeg er EXCITED

Hiho Kids

Det virker så dumt følge en kanal, hvor man KUN ser børn spise mad fra hele verden – men ikke desto mindre – så er det en af mine absolutte yndlingskanaler på youtube. Det er hyggeligt, sjovt og er man foodie (ligesom mig) så er det bare interessant at se hvordan måltider i de forskellige lande, ser ud. Følg med på Hiho Kids kanalen lige her og tjek lige ovenstående video ud. Er de ikke for cute?

 

Læs også: De 25 bedste serier på netflix lige nu – den største guide til netflix (forår 2017)

WatchCut Video

Det er af denne kanal at Hiho Kids udspringer fra, fordi videoerne med de spisende børn, endte med at blive så populære. Kanalen er dpg stadig værd at følge, da de laver en masse sjove videoer om nærmest alt – såsom denne, hvor forældre skal fortælle deres børn og the birds and the bees – og det er altså sjovt og en lille smule cringe! Følg kanalen lige her.

 

Læs også: Serie søndag – 2 serier – hvis I kan lide start-ups og savner ‘pretty little liars’

Threadbanger

Denne kanal stødte jeg på imens jeg havde voldsomme tømmermænd en dag, og jeg endte med at se så mange videoer, at man næsten ikke fatter det! Hos Threadbanger følger man et (ret excentrisk) par, som lever af at lave videoer og teste populære pinterest hacks, som deres følgere udfordrer dem til. Det lyder måske også ret mærkeligt, men det er altså ret sjovt. Tømmermænd eller ej.

 

Læs også: Serie søndag – en anmeldelse af den nye #girlboss som findes på netflix

Og så lige et par snaps fra vores morgen, som bød på tykke smoothies og hjemmelavede croissanter. Ah okay, helt hjemmelavede er de ikke, men de hjemmerullede og hjemmeopvarmede.

 

Hav en skøn søndag!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.