Serie søndag | 5 gode serier som kan ses på Netflix

Denne liste er lige fyldt et år. Kan I mon huske den fra sidste år? Jeg tænkte i hvert fald, at det var på tide med en genudgivelse, da listen stadig er aktuel. Jeg er stadig vild med serierne på listen og de fleste af dem har endda fået nye sæsoner.

1. Scream
Denne serie så Andreas og jeg hele sæson 1 af i en søndag, da vi begge var lidt trætte efter en nats udskejelser. Det er en blanding af Pretty Little Liars og spiller på alle de klassiske elementer i gyserfilm. Handlingen er akkurat ligesom Scream filmene fra dengang, men får et nyt element vha. de sociale medier, computere og alt det vi bruger i dag. Jeg havde meget lave forventninger til denne serie, da jeg ikke synes filmene var de bedste men denne serie, den får mine varmeste anbefalinger. Man slår hovedet helt fra og det er sgu dejligt sommetider.

2. Hemlock Grove
Som jeg skrev tidligere så er: “Jeg en sucker for halv-overnaturlige serier. Altså jeg elsker Vampire Diaries, Teen Wolf og Pretty Little Liars, og jeg synes, at Hemlock Grove passer godt ind i den kategori selvom serien er lidt mere seriøs (og mærkeligere) end de andre jeg har nævnt her

Ja, serien er stadig lidt mærkelig, men man bliver alligevel draget ind i universet.

3. Chefs Table
Netflix’s egen serie på kun 6 afsnit, følger man en kendt kok i hvert afsnit. Det lyder umiddelbart ikke som noget man skal se, hvis man ikke er foodie, men jeg synes alligevel, at de formår at finde nogle seje og innovative restauranter, hvor det er spændende at følge deres daglige gang og vejen dertil. Ps. lad være med at se den imens du er sulten.

4. The Fall
Hvis du nogensinde har undret dig over hvorfor Jamie Dornan blev valgt som Christian Grey i 50 Shades of Grey filmene, så får du svaret her. I denne serie spiller han nemlig præcis den karakter, som jeg gerne ville have set i filmen. The Fall handler familie-faren Paul Spector, som har helt normal familie med en kone og to børn, men, han jagter unge kvinder om natten fordi. Ja fordi, han simpelthen bare ikke kan lade være.

5. The Walking Dead
Jeg vil lige slutte af med The Walking Dead, da det er min absolutte favorit-serie, og hvis du ikke er kommet igang med den endnu, jamen, så kom dog i gang. Serien starter med betjenten Rick som vågner på et hospital hvor alle er væk…. Det er scary shit, og jeg lover jer, at man bliver afhængig fra allerførste afsnit.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.