SERIE SØNDAG – 5 GODE SERIER (NYE SOM GAMLE) SOM KAN SES PÅ HBO

Selvom jeg elsker Netflix, så tænkte jeg, at jeg i dag, ville sende lidt kærlighed over på HBO, hvor jeg også ser nogle serier. Jeg synes, at HBO er ret dårlig til at opdatere med nye serier og så er udvalget heller ikke særligt stort, men der er heldigvis nogle gode serier at finde derinde alligvel. Yndlingsserien over dem alle er:

 

1. Westworld
Det her er min absolutte yndlingsserie (!) og i flyet på vej til New York, genså jeg de første par afsnit, selvom det ikke er synderligt langt tid siden, at jeg så dem for første gang. Her er et udsnit af hvad jeg skrev første gang jeg stødte på serien: “Serien Westworld handler i bund og grund om en forlystelsespark i fremtiden, hvor en masse menneskelignende robotter er til, for at gøre cowboy-oplevelsen mere ægte for dig, som besøgende. Man kan gøre alt hvad man vil med robotterne og dermed lave egne historier i byen, som man besøger.”

Det lyder syret, ikke? Det er det og jeg ELSKER det!

 

2. The Walking Dead
Jeg har skrevet om denne serie så mange gange, så derfor: “Serien starter med betjenten Rick, som vågner på et hospital hvor alle er væk..” og så får I ikke mere. Bare se serien! Især de første sæsoner er virkeligt gode og nervepirrende. De er faktisk mere spændende end uhyggelige, så hvis det er derfor, at man ikke har fået set TWD, så no worries. Det er ikke en uhyggelig serie. I min optik, i hvert fald.

 

3. Girls
Sjette sæson af Girls er igang på HBO og hvis I spørger mig, så er det den bedste sæson til dato. Det er den allersidste sæson og man kan mærke at serien er ved at nå sin afslutning og det er faktisk ret dejligt. Her er et par ord om serien, som jeg skrev dengang jeg startede med at se med:

“Lena Dunham, som I nok kender, har instrueret, skrevet og spiller endda også hovedrollen i serien. Hendes karakter hedder Hanna og hun er en (typisk) millenial, som er lidt halv narcissistisk, og som har lidt svært ved at finde ud af hvem hun er og hvad pokker hun vil med sit liv. Den bedste måde at beskrive serien, er, at den nok er lidt ligesom en beskidt form for Sex and the city – fordi man også her følger fire helt forskellige veninders op- og nedture i Brooklyn. Der er også en del sex i serien og Lena er virkeligt ikke bange for at være grim, hvilket er fedt.”

 

4. Dexter
Verdens fedeste krimi-serie med verdens dårligste afslutning. Lov mig, at hvis I starter med at se denne serie, så bare stop midti eller sådan noget. Bare hold jer væk fra sidste sæson, for den skuffer fælt. Så fælt at den vist er blevet kendt for sin dårlige afslutning.

“Serien her handler om Dexter, som analyserer blodsprøjt for Miami’s Politi og det er han virkeligt god til. Problemet er bare, at når han får fri, så bruger han sin tid på at jage og slå forbrydere ihjel, som han ved, har sluppet igennem retssystemet og går fri.”

 

5. Mr. Robot
Se lige her hvad jeg skrev om serien i efteråret, 2015: “Bedste bedste bedste serie, som jeg er stødt på længe og vi har selvfølgelig allerede set hele sæson 1 færdig. Det lykkedes os at gøre dét på kun 2 uger. Titlen på serien lyder super nederen (og Andreas skulle virkeligt overtale mig til at se med) men den er fængende, helt anderledes med vildt seje twists og historien er god, omend den måske er lidt nørdet fordi det handler om hacking. Helt kort sagt, så handler Mr. Robot om en ung, socialt akavet computer-programmør, som bliver kontaktet af en mystisk mand, der kalder sig selv for Mr. Robot. SE DEN!”

 

Skal jeg være helt ærlig, så kunne jeg ikke holde ud at se sæson 2, for den fangede mig bare slet ikke. Virkeligt ærgeligt, især, når jeg læser om hvordan jeg havde det, da sæson 1 kom. Første sæson skal dog ses, hvis man ikke allerede har set den. Måske jeg skal give sæson 2 endnu et forsøg? Hmm.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

6 Comments
 1. 1, 4 og 5 – jeg er så enig. Fantastiske serier. Jeg glæder mig SÅ meget til sæson to af West World.
  Og ligesom dig, var jeg også utrolig skuffet over slutningen til Dexter – på youtube kan man finde nogle fan lavede slutninger, de er meget, meget bedre ;) Dem holder jeg mig til.

  Ud fra dine seneste Serie Søndag indlæg, tror jeg at vi har nogenlunde samme smag i serier. Har du nogensinde set serien “Sherlock”? Den er fantastisk. Du skulle give den et forsøg, hvis du ikke har :)

  http://styleonheels.com/

  1. Ej, slutninger på Youtube? Dem skal jeg helt sikkert ind og finde for, shit, det var dårligt! :)
   Nej, har ikke set Sherlock men ja, det lyder som om vi har samme smag, så måske jeg skal give det et skud!

 2. Vi har kun HBO, og jeg synes der er mange gode serier. Har du set Billions, The Path, The Affair (primært sæson 1+2) og Veep? De er alle værd at se synes jeg. :)

  1. Jeg kender dem alle men har ikke fået dem set. Eller. Billions kender jeg ikke, så det er måske den jeg skal hoppe på først! :)

   De andre har bare ikke fanget mig når jeg har set traileren :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.