Serie søndag » 5 gode serier hvor der netop er kommet helt nye sæsoner

Okay, hvor søde er de her banan billeder lige? Under morgenens smoothiebowl kreation, fik jeg lige skudt de her billeder og jeg synes simpelthen, at de er så cute! Anywho, i dag er det søndag – I ved hvad det betyder herinde – og i dag, vil jeg dedikere et indlæg til de af mine yndlingsserier, som netop er kommet ud med en ny sæson.

 

Den nyeste, er tredje sæson af ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ som landede på Netflix for kun to dage siden, men den kan I læse meget mere om nedenfor. Læs med!

 

Læs også: De 25 bedste serier på netflix lige nu – den største guide til netflix (forår 2017)

Unbreakable Kimmy Schmidt

Det her en af mine yndlingsserier når det skal være nemt, hurtigt og sjovt. Den er lidt ligesom Modern Family, men der også er lidt New Girl over den – og så har den også et twist af Arrested Development – som JO ER VERDENS BEDSTE SERIE. Serien handler om Kimmy Schmidt som har gemt sig under jorden i 15 år, fordi hun troede, at verden var gået under og nu følger vi hende så, nu hvor hun er kommet op på overfladen igen. Serien er skidesjov og så er jeg bare vild med intro-sangen. Sådan helt vild med intro-sangen faktisk.

 

Serien kan ses på Netflix og det her er trejde sæson.

 

Master of None

Det her er også en virkelig god Netflix serie, hvor komikeren Aziz Ansari spiller skuespilleren Dev, som bor I New York. Man følger hans liv og jagten på kærligheden i en række hverdagssituationer og serien er meget, meget nede på jorden, hvilket jeg godt kan lide. Jeg læste en kommentar om serien på Netflix, hvori der stod at: “… det er en serie om millennials af millennials” og det synes jeg bare, beskriver serien SÅ godt. Jeg synes også, at er ret sjovt, at hans rigtige forældre er med i serien. De er ikke verdens bedste skuespillere men de er altså bare ret nuttede og det gør serien lidt ekstra hyggelig! Jeg er netop gået igang med sæson to og selvom den er lidt anderledes end den første, så tegner det rigtig godt.

 

Serien kan ses på Netflix og sæson to er netop kommet online.

Silicon Valley

Det her er en ny favorit, som vokser på mig for hvert afsnit. Det er en serie, som skal ses – især hvis man kan lide iværksætteri – og synes, at hele ‘Silicon Valley’ er interessant. Serien handler om en gruppe computer nørder (det kan jeg vist godt kalde dem) som bor sammen hos en it-millioner, der giver dem tag over hovedet, så længe, at de giver ham 10% af de firmaer, som de starter op. De er alle spirende iværksættere, og gode til at kode, men den der helt gode idé har de ikke fået endnu. Hovedpersonen Richard, som også bor i huset, arbejder hos Hooli (som vist skal forestille sig at være Google eller en anden kæmpe virksomhed) har en nogenlunde god ide på tegnebrættet, som Hooli får nys om… og så går det hele løs.

 

De nyeste afsnit af sæson fire bliver vist om mandagen på HBO Nordic.

 

The Leftovers

Også en serie, som man skal se! Vores mandage er simpelthen så optur efter Silicon Valley og The Leftovers er startet igen. Hvis I ikke kender serien, så handler den om hvordan vores verden kunne se ud, hvis hele 2% af den globale befolkning forsvandt fra planeten, tilsyneladende helt uden grund. Vi starter så med at følge en gruppe mennesker fra New York, som forsøger at fortsætte med at leve deres liv, mens de håndterer tragedien, som ingen ved hvorfor skete. Det lyder meget mærkeligt og det er det også – men her i sæson 3 – så kommer der alle mulige seje referater til biblen med indover og det er bare spændende, selvom det måske ikke lyder spændende. Og så er det hele ret mærkeligt. Sådan meget mærkeligt. Men godt. Det er dem, som har stået bag serien Lost, hvis I husker den, og det kan man godt mærke.

 

De nyeste afsnit af sæson tre bliver vist om mandagen på HBO Nordic.

The Handmaid’s Tale

Okay, denne er lidt udenfor kategori, men det er simpelthen bare den serie, som jeg elsker for tiden. Den er dog helt ny og der kun kommet seks afsnit i sæson et indtil videre, så jeg synes, at den sagtens kunne være på denne liste. Serien her, handler om en dystopisk fremtid i USA, hvor en religiøs overklasse har væltet regeringen for at sikre menneskers overlevelse. I 2015 begyndte antallet af kvinder, som kunne føde børn nemlig at falde drastisk efter mange års brug af fortrydelses-piller, p-piller og generel forurening af verdenen – og nu er de kvinder, som stadig kan føde børn – blevet til en slags kvæg for de rige kvinder, som ikke kan selv. I serien følger vi så en af disse ‘kvæg’ kvinder, Offred, og hører hendes inderste tanker og alt det der sker omkring hende. Orv, det er godt!

 

Som sagt, så er første sæson netop gået i gang. Serien kan ses på HBO Nordic og der er nyt afsnit hver onsdag.

 

Mangler du inspiration til flere serier?
Så husk at tjekke mine serie søndag indlæg ud, som jeg udgiver hver søndag.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.