SERIE SØNDAG – 3 GODE SERIER SOM DU SKAL SE HVIS DU ELSKER MAD – STONEMUSE

SERIE SØNDAG – 3 GODE SERIER SOM DU SKAL SE HVIS DU ELSKER MAD

Jeg elsker mad, jeg elsker at spise og jeg elsker næsten alle mad-programmer. Er der egentligt noget bedre end at spise imens man ser mad der bliver lavet? Det tror jeg ikke. På Netflix kan man finde nogle ret gode serier om mad og jeg har samlet mine favoritter nedenfor:

David Chang ‘The mind of a chef’
Og det her var så den serie, som startede hele denne liste. I serien ‘The mind of a chef’ på Netflix følger man kokken, David Chang, en anerkendt kok fra USA, på hans rejse gennem hele verden. Han besøger en række lande, som alle har spændende madkulturer og han får også besøgt en række verdenskendte kokke – i afsnit 6 kommer han forresten forbi Danmark – og det er ret spændende. Alle steder og mennesker, som han besøger har været med til at gøre ham til den person og kok, som han er, og det viser han på en spændende måde.

Han er skidesjov, jeg er vild med hans afslappede tilgang til mad og så kan man bare se at han elsker at spise – præcis ligesom mig selv.

Chef’s table
Også en tømmermændsserie som blev sat på en søndag eftermiddag. Denne serie (der er dog kun 6 afsnit indtil videre) er virkeligt smukt filmet og man bliver draget ind i de forskellige kokke’s univers. I hvert afsnit følger man en ny kok og det er spændende at se hvor meget de alle brænder for deres fag og restauranter. En god og smuk serie!

Siden jeg skrev om denne serie sidst, så er der kommet endnu en sæson og der også kommet en søster-serie (kalder man det, det?) som handler om det samme, men på fransk. Jeg synes ikke, at sæson to var ligeså god som sæson et, men jeg kan ikke rigtigt sætter min finger på hvorfor.

Jiro dreams of sushi
Andreas satte denne serie på, da vi begge lå med voldsomme tømmermænd for et halvt års tid siden. Han tænkte nok, at vi skulle se en langsom (og halvkedelig dokumentar) men vi endte begge med at ligge lysvågne og se ‘Jiro dreams of sushi’ fra start til slut. Den er så simpelthen så spændende, da sushi verdenen og kulturen bare er en helt anden og så er der virkeligt flotte billeder, hele dokumentaren igennem. Den er helt sikkert et kig værd – tømmermænd eller ej! Tror at vi skal se denne serie igen, især, nu hvor vi har booket en tur til Tokyo og skal afsted om små 5 dage.

Jeg håber, at I kunne bruge listen og så håber jeg, at I vil kigge ind igen i morgen. Der løfter jeg nemlig sløret på et nyt projekt, som jeg håber, at I vil kunne lide!

Nu vil jeg hoppe i tøjet og drikke kaffen ud. Jeg skal mødes med Stinna til endnu en kop kaffe og så skal jeg spise frokost hos søde Mia, som har udgivet en kogebog og derfor holder en lille bog-reception!

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.