Serie søndag – 2 serier – hvis I kan lide start-ups og savner ‘pretty little liars’

Har I haft en god weekend indtil videre? Min har heldigvis været skøn, men jeg har været lidt for doven. Ej, okay, ret doven, hvis jeg skal være helt ærlig. Jeg giver den irriterende vind udenfor skylden (jeg vil hellere have regn end vind, altså) og så giver jeg også de her to serier skylden. Det eneste, som jeg har haft lyst til at lave, har nemlig været at sidde under dynen og se serier. Den ene af de to her, er virkeligt sjov og den anden den anden kan jeg ikke helt sætte min finger på, men jeg er hooked og Andreas og jeg har besluttet os for at vi ser hele sæsonen færdig. Vi skal jo lige se hvordan den slutter!

 

Har I mon set nogle af serierne her?

 

Silicon Valley (HBO)

Denne serie har været på min radar længe, men jeg tænkte at en serie om Silicon Valley og hele start-up miljøet ikke var noget for mig. Heldigvis, så tvang Andreas mig til at se et afsnit (jeg skal jo også researche til de her indlæg) og så endte vi med at se helt vildt mange afsnit på en aften. Serien handler om en gruppe nørder, det kan jeg vist godt kalde dem, som bor sammen hos en it-millioner, som giver dem tag over hovedet, så længe, at de giver ham 10% af de firmaer, som de starter op. De er alle spirende iværksættere, og gode til at kode, men den der helt gode idé har de ikke fået endnu. Hovedpersonen Richard, som også bor i huset, arbejder hos Hooli (som vist skal forestille sig at være Google) har en nogenlunde god ide på tegnebrættet, som Hooli får nys om… og så går det hele løs.

 

Afsnittene er korte, personerne er virkeligt gode og så er serien bare sjov. Jeg har grint meget højere end forventet, så serien får helt sikkert en anbefaling herfra.

 

Læs også: Serie søndag – det er officielt – Mindy Kaling er mit spirit animal

 

Døde piger lyver ikke (Netflix)

Jeg havde glædet mig til at se denne serie. På Netflix der tjekker jeg ofte trailere ud, og da jeg så denne, så var jeg sikker på at det var en serie for mig! Serien handler om Hannah Baker, en gymnasieelev på Liberty High School, som kort forinden man kommer ind i serien, har begået selvmord. En morgen, da ikke langt tid efter hendes død, Clay (som var lidt forelsket i Hannah) kommer hjem fra skole, ligger der en pakke og venter på ham og i den, der finder han en række kassettebånd. De er fra Hannah selv og hun opfordrer ham til at høre dem alle igennem, hvis han gerne vil forstå hvorfor hun valgte at tage sit eget liv… Og så starter hele historien.

 

Vi er ikke færdige med serien endnu, så jeg kan ikke fortælle om det hele bliver ‘forløst’ men indtil videre, så lover det godt. Serien har nogle seriøse cliffhangere, som gør at man ikke kan lade være med at se endnu et afsnit, men, den er også ret teenage-agtig til tider, som gør nogle ting direkte irriterende. Den skal ses. Den minder lidt om ‘Pretty Little Liars’ på både godt og ondt – noget af det giver ikke mening og er lidt dumt – men man kan simpelthen ikke lade være med at se videre.

 

Var det ikke lige de her serier du havde i tankerne i dag? Så tjek at tjekke ALLE mine ‘serie søndag’ indlæg ud. Vil du hellere lave mad end at se serier? Så tjek alle mine opskrifter ud. Jeg kan anbefale denne ‘pho’ suppe hvis du har god tid!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

5 Comments
  1. Eeeej jeg har lige slugt Døde piger lyver ikke. Den er SÅ god (og aktuel). Slutningen kan man ikke gætte sig til, glæd dig
    Der skulle efter sigende komme en sæson mere, men hvad den skal handle om ved jeg ikke, og har svært ved at forestille mig det.

  2. Jeg er altså nødt til at være that girl: Døde Piger Lyver Ikke er ikke bare en TV-serie, det er faktisk en bog fra 2007. Man bør virkelig læse den, for den er altså god! Personligt håber jeg virkelig ikke, at der kommer en sæson til, for bogen er enkeltstående = historien er slut.

    http://nouw.com/satinawandel

    1. He he jeg ved, at det er en bog og jeg aftalte også med mig selv, at jeg ville læse den, hvis vi ikke ‘fik svar’ på hvad der skete med Hannah. Men det fik man heldigvis ;)

  3. Du MÅ bare prøve at se “Orphan Black”. Hvis man kan lide noget der er lidt anderledes, så er den fantastisk! Det handler om en smuk pige, som finder ud af, at hun er en af mange kloner. Altså er der mange af samme pige, men med forskellige identiteter. De ved det ikke selv, og prøver at komme til bunds i det efter de opdager hinanden. Jeg blev hurtig fanget og kan ikke slippe den. Prøv bare at se første afsnit! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.