SÆLGER MAN EGENTLIGT UD NÅR MAN BEGYNDER AT TJENE PENGE PÅ SIN BLOG?

Godmorgen fra kaffe kop nummer to. Efter en weekend, som reelt startede i torsdags, med en tur i København og en dag i det svenske, så har jeg haft lidt svært ved at komme i gang med en ny uge. I går, havde jeg så fødselsdag og der gav jeg mig selv lov til at blive ved med at slappe af. Jeg gjorde rent i lejligheden, skrev blot et par mails, jeg fik nusset om mine planter og så spiste jeg skøn mad. Ikke en helt dårlig dag!

Nå, nu til det som indlægget skal handle om. I går fik jeg også redigeret og udgivet ugens afsnit af ‘Coffee and Kale’ som handler om troværdighed. Sælger man egentligt ud når men begynder at tjene penge på sin blog? Er blogging død?

Det er måske et lidt snævert emne, men jeg synes alligevel at I skal give det et lyt, hvis I interesserer jer for sociale medier og blogging, generelt.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

6 Comments
 1. Jeg startede i fredags, med at høre jeres podcast på vej til arbejde. Og jeg trippede helt for at komme af sted i morges, da det bare er så afslappende, inspirerende og skønt at høre jeres samtaler i metroen.
  Jeg er lige kommet igennem afsnittet om kritik – og jeg vil bare sige at jeg ingen finger kan sætte på podcast(en – et) og jeg synes lyden er helt fin ;)

  Jeg glæder mig til at høre dette afsnit i morgen på vej til arbejde – I gør at morgen starter godt :)
  Bliv ved med jeres podcast!

  http://styleonheels.com/

 2. Hej Michelle (og Danica). Som I også siger, er der intet problem i at tjene penge på sin blog, men jeg synes personligt, at blogland er ved at svømme over af sponsorerede indlæg. Nogle er, som jer, blevet gode til at vælge de indlæg, der passer ind, men andre tager desværre alt for meget random ind og det mener jeg, går ud over bloggeres generelle troværdighed. Jeg er selv en af de hobby-bloggere, som I nævner i starten og jeg har faktisk i dag udgivet et indlæg om det med ikke at tjene penge på at blogge. Har det interesse, kan det læses her: https://lifebynan.dk/2017/03/er-man-kun-god-til-at-blogge-hvis-man-tjener-penge-paa-det/ . Tak for et super godt og inspirerende podcast.

  1. Hej Nadia. Tusind tak for din kommentar! Jeg har lige læst dit indlæg og det satte faktisk et par tanker i gang hos mig, så mange tak for det! Tror jeg vil tage udgangspunkt i dit indlæg i et andet indlæg, det var nemlig virkeligt godt :)

 3. Jeg synes, at sposorerede indlæg er lidt lissom reklame alle andre steder. Man kan ikke forvente evig gratis underholdning forevigt, og et sponsorerede indlæg er en lille pris at betale, for alt den glæde og gratis underholdning, som blogs giver mig (:

  – K

  1. Tak for din kommentar og fedt at du har det sådan! :)
   Men jeg synes sagtens at man kan ‘forvente’ at sponsorerede indlæg man læser er ude og relevante for en selv. Det er selvfølgelig svært sommetider, men det er noget som bloggere skal blive bedre til :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.