Sådan vælger du den helt rigtige vinterjakke

Godmorgen og god mandag, er I klar til en ny uge? Vi er løbet tør for kaffe, men solen skinner og så føles lidt som om, at man har fået en ekstra time her til morgen. Skønt! I dag, der skal det handle om smukke jakker, da jeg bliver nødt til at vise jer min nye jakke fra Isabel Marant. Jeg havde luret på den (i hvad der føles som for evigt) nede i butikken i Latinerkvarteret og denne weekend, så vidste jeg bare at den skulle være min! Har I mon været nede og besøge Isabel Marant butikken endnu? Jeg synes, at det er så fantastisk, at vi i lille Aarhus har sådan en sej butik, som Isabel Marant (og Marc Jacobs for den sags skyld) i Latinerkvarteret. Det er et dyrt bekendtskab, det er helt sikkert, men hold nu op, hvor er jeg vild med det.

Okay, hvis I har fulgt med herinde i længere tid, så ved I godt, at jeg er jacket hoarder, og derfor tænkte jeg, at jeg ville komme med et par tips, som man skal tænke på når man skal investere i en vinter jakke. Der er nemlig mange ting, som man skal tage højde for, hvis man gerne vil have en praktisk og varm jakke til vinter. Jeg går selvfølgelig meget op i udseendet af min jakke og vil gerne fryse lidt, hvis jakken er virkelig pæn, men hermed et par ting, som jeg altid tænker på når det kommer til vinterjakker:

Læs også: 70’er vibes med et twist (og verdens sejeste video app)

Kvalitet, kvalitet, kvalitet

Reklame | Læs jakkens etikette meget omhyggeligt. Polyester vil ikke holde dig varm i en snestorm og selvom en jakke er markeret som ‘uld’ så kan det sagtens betyde, at det kun er en meget lille procentdel, som rent faktisk er uld. Sørg for at købe noget af kvalitet, især hvis du er oppe og bruge mange penge.

Lag (og endu flere lag)

Tænk i lag. Min nye jakke fra Isabel Marant er ikke den tykkeste, men der er plads til en tyk trøje og/eller en læderjakke under, hvis jeg skulle få brug for det. Det er sjovt, at ret mange jakker har plads til overkroppen, men pladsen til armene er ofte latterligt lille. Husk at prøve den jakke, som du overvejer at købe, sammen med en meget tyk sweater eller med en læderjakke.

Læs også: Kort hår, lejlighedssalg og Carrie Bradshaw

Lommer, lommer, lommer

Det her gælder de fleste jakker, men en god vinterjakke skal have nogle store lommer, som kan give ens hænder lidt ekstra varme når det er koldt og så skal man jo opbevare sine handsker et eller andet sted, ikke?

Isabel Marant
Volden 14
8000 Århus

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.