Sådan sparede vi hele 50% på vores hotelophold

Andreas og jeg gav ikke hinanden julegaver i år, fordi vi hellere ville bruge pengene på at booke os ind på vores hotel i Manila. Yes, vi har sgu et hotel, som vi altid booker når vi er i Manila, på Filippinerne. Det er 5-stjernet og det er virkeligt dyrt men det er virkeligt alle pengene værd.

I år havde vi ikke booket hjemmefra fordi vi ikke rigtigt vidste hvordan det passede med jul, nytår, familie osv., så vi bookede kun 4 dage inden vi skulle rejse videre til Manila og, oh the horror, det var selvfølgelig så skidedyrt at vi overvejede at forkorte vores ophold på hotellet. Inden vi klikkede køb på hotellets hjemmeside, så valgte vi dog at tjekke Trivago ud (som er en side som sammenligner hotelpriser på tværs af alle sider) og fandme, om vi ikke vi fandt det til halv pris! Vi blev hurtigt dirigeret videre til booking.com, som havde det bedste tilbud og efter et par klik, så havde vi købt opholdet til halv pris! Yay!

Vi slap for at forkorte vores tur, så husk at tjekke jeres egen hotelbooking her.

Indeholder affiliate links

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.